Когато преди седмица се появиха снимките на Олена Зеленска за

...
Когато преди седмица се появиха снимките на Олена Зеленска за
Коментари Харесай

Снимката на Олена Зеленска, която предизвика бурни реакции

Когато преди седмица се появиха фотосите на Олена Зеленска за корицата на октомврийския брой на Vogue, мненията бяха поляризирани. Докато едни хвалеха смелостта и отдадеността на първата дама на Украйна, други намираха фотосесия за фешън списание за неуместна по време на война.
 Олена Зеленска, Володимир Зеленски, Vogue и какво споделиха украинският президент и първата дама пред изданието
Олена Зеленска демонстрира женското лице на войната

Какво споделиха украинският президент и първата дама пред Vogue

Една от любопитните рецензии, които Зеленска отнесе, беше за позата на фрагмента за корицата.

" Неженствена " беше думата, употребена най-често за фотографията, на която първата дама на Украйна седи на стълбище вътре в Мариинския замък в Киев, до момента в който зад тила й се виждат чували с пясък сред колоните.

Това породи гневни реакции измежду украинските дами, като първата беше от журналистката Зоя Звинятскивска, пишат Newsweek. Тя сътвори хаштага #SitLikeAGirl и се снима в същата поза, като Зеленска.

В първите три дни от " флашмоба " на Звинятскивска хиляди украинки се включиха в това да се снимат по същия метод. Направи го и самата Ани Лейбовиц - фамозната фотографка, която дойде в Киев, с цел да направи фотосесията с президентшата.

" Целта на флашмоба е да покажем какъв брой нелепи са стандартите по отношение на девойките и дамите ", споделя украинската журналистка пред Kyiv Post.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР