Когато преди година зрителите на Би Ти Ви видяха как

...
Когато преди година зрителите на Би Ти Ви видяха как
Коментари Харесай

След 1 година истината за „празната ваза“ Айлин от „Ергенът“ лъсна! Пам беше права за всичко

Когато преди година феновете на Би Ти Ви видяха по какъв начин Пам Велидис жигосва Айлин Бобева в графата „ леки дами “ в предаването „ Ергенът 2 “, мнозина се възмутиха. Тогава закръглената есеистка попита Айлин пред всички за какво възприема мъжете като ходещи полови органи.

Както всички се възмутиха тогава, по този начин с течение на времето тези думи за младата мюсюлманка излязоха истина. Тя не стопира да прави секс с богаташи, а и освен.

Последната й възлюбена беше милионерът Фарид. Той си правеше илюзии, че това момиче ще му даде нещо друго, с изключение на секс. След като разбра, че Айлин е „ празна ваза “, той й би шута.

Вместо да се опита да го убеди, че е друга, Бобева се отдаде на разврат и по този начин потвърди, че не е сбъркал, че не се е оженил за нея. В момента тя е в Дубай, където най-вероятно ощастливява освен един мъж.

Фарид също има нова жена до себе си. Той е на над 40 година и към този момент си търси същинска дама, която да бъде покорна брачна половинка.

От развратната Айлин е ясно, че не става нищо, с изключение на да се кълчи полугола и да предлага тялото си на богаташи. Наистина тъпо, тъй като можеше и по различен метод да бъде възпитана.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР