Когато преди две десетилетия се появи, Сексът и градът се

...
Когато преди две десетилетия се появи, Сексът и градът се
Коментари Харесай

Шокиращата и неочаквана комбинация от Сара Джесика Паркър

Когато преди две десетилетия се появи, " Сексът и градът " се оказа по този начин нужната телевизионна история за живота на всяка модерна жена в огромния град. Освен че говореше без задръжки за секс, несъмнено, истинският сериал на НВО предефинира и доста неща в модата.

Едно огромно завръщане в продължението на " Сексът и градът "

Феновете го чакаха

Екстравагантният жанр на обличане на Кари (Сара Джесика Паркър), сексапилните тоалети на Саманта (Ким Катрал), консервативно-шикозните на Шарлот (Кристин Дейвис) и бизнес костюмите на Миранда (Синтия Никсън) бяха ентусиазъм за милиони.

Именно с помощта на " Сексът и градът " светът научи за дизайнера Маноло Бланик, а обувките му доближиха стремглави продажби. Затова и нямаше по какъв начин да чакаме нещо по-малко впечатляващо от тоалетите в продължението на сериала 20 години по-късно.

Първият сезон на " Просто ей по този начин " не ни разочарова, нищо че дизайнерката, която направи паметен " Сексът и градът " - Патриша Фийлд, не е в екипа му. А доколкото можем да забележим от фрагменти от снимачната площадка, и вторият сезон ще продължи да ни служи за фешън ентусиазъм това лято.

Но един кадър от последните дни съумя да ни изненада - Кари Брадшоу беше заменила обичаните си Manolo Blahnik с нещо напълно не толкоз елегантно. Чехли върху бели хавлиени чорапи... Е, да - чехлите са Gucci, само че това не омаловажава обстоятелството, че комбинацията е много противоречива. И въпреки всичко, и въпреки всичко... Не бива да забравяме, че това е Кари Брадшоу - кралицата на стила в Манхатън.

Втори сезон на " Просто ей по този начин " се чака да излезе това лято в НВО Мах.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР