Когато правният ти опит е много нисък, когато професионалният ти

...
Когато правният ти опит е много нисък, когато професионалният ти
Коментари Харесай

Цитат на деня: Ако си политик благодарение на грантове и олигарси, ти остават само декларациите

Когато правният ти опит е доста невисок, когато професионалният ти път, в случай че изобщо може да се приказва за подобен, е резултат на грантове на непознати фондации, когато политическата ти активност е резултат на същите грантове и парите на двама, трима олигарси, какво друго ще ти остане да правиш с изключение на тези заявления. Това е модел на държание, което си задължен да следваш. Не го ли следваш, стопира спонсорството.

Това съобщи основният прокурор Сотир Цацаров запитан за коментар за апела на партия " Да, България " институциите да откажат среща с генералния прокурор на Русия Юрий Чайка и разлепените на някои места в София плакати с надпис " Чайка вън от Европа ".

След журналистически въпрос дали приказва за Христо Иванов, Цацаров съобщи: " О, не, не съм споделил, че това е Христо Иванов, вие го казахте одеве ".

" Всеки има правото да желае и да приканва каквото си желае. Това е демокрацията. Демокрацията е и в нещо друго - влизаш в Народното събрание, когато за теб са дали своят вот съответния брой хора, когато за теб не са дали своят вот съответния брой хора си играеш на извънпарламентарни заявления ", изясни още основният прокурор.

Изказването му пред медиите бе при откриването на новата постройка на Софийския областен съд (СРС). Какво сподели Цацаров за визитата на Юрий Чайка четете тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР