Когато правителството увеличава заплати в администрацията, това се прави с

...
Когато правителството увеличава заплати в администрацията, това се прави с
Коментари Харесай

Мартин Димитров: ГЕРБ предлагат да се харчат милиарди

" Когато държавното управление усилва заплати в администрацията, това се прави с обезпечени в бюджета средства, до момента в който за предложенията на ГЕРБ и Движение за права и свободи в бюджета не са обезпечени средства ", сподели депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Мартин Димитров във връзка днешното предложение на ГЕРБ и Движение за права и свободи пенсионерите под прага на беднотия да получат великденски добавки по 75 лв..

По думите му в последните години ГЕРБ са създали оферти за разноски за към 4 милиарда лв., които не са заложени в бюджета.

" ГЕРБ и Движение за права и свободи можеха да създадат това предложение, когато се приемаше бюджетът. Идват избори и стартира една популистка конкуренция. Те оферират разноски, само че в никакъв случай не споделят от кое място да дойдат парите ", съобщи Димитров.

" Не би трябвало българските пенсионери да зависят по подобен метод от волята на политиците, хората би трябвало редовно да получават по-високи пенсии и такова изпитание беше направено в последните години. Например, последното нарастването на пенсиите с 11% ще бъде получавано всеки месец от всеки български пенсионер ", уточни депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България ".

Той означи, че никой от " Продължаваме промяната - Демократична България " не би се съгласил да взе участие в служебното държавно управление с министър председател Димитър Главчев.

В отговор на въпрос Мартин Димитров разяснява, че даже да беше траяло държавното управление, от " Продължаваме промяната - Демократична България " са щели да изискат анкетна комисия за издигнатия по време на ръководството на ГЕРБ газопровод " Турски поток ", именуван и " Балкански поток ".

Твърди се, че пътната карта, която търсим с години, я има в интернет. Тази пътна карта беше изчезнала мистериозно - никой в България не намираше подписания от Теменужка Петкова документ, а Русия отхвърляше да даде копие на българското Бнариодно заседание. Това навежда на подозрения, че има нещо за криене.

Поискахме министърът на енергетиката да направи цялостна пероверка на тези документи. Той е почнал такава инспекция, към този момент не може да удостовери изцяло достоверността на появилите се в интернет документи, съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България ".

Този газопровод е за Русия да заобиколи Украйна. Тогава се включват ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и така нататък и споделят, че освен, че ще се включим в тпроекта, само че и ще платим сметката. От цялата работа изгодите са за Москва, а разноските – за България, акцентира Димитров.

По думите му изказванията, че страната е получила над 1,3 милиарда лв. от такси за така наречен Балкански поток, не дават отговор на истината.
ТЕМА преди 8 часа 1124 преди 7 дни 4590 преди 7 дни 2601
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР