Когато правителство се прави от хора, които знаят как се

...
Когато правителство се прави от хора, които знаят как се
Коментари Харесай

Дончева посочи при какви условия ще има редовно правителство

Когато държавно управление се прави от хора, които знаят по какъв начин се прави, ще има държавно управление. Когато го вършат хора, които са дилетанти, няма да има държавно управление. Това съобщи Татяна Дончева от „ Изправи се.БГ! Ние идваме ” пред Българска национална телевизия.

Дончева особено разяснява, че нито „ Демократична България ”, нито ИБГНИ могат да управляват Българска социалистическа партия. Тя дефинира социалистите като „ остаряла къща ”, само че в смисъл, че е големина, която не се поддава на елементарен външен надзор.
 Росица Матева: Изборите няма да бъдат отсрочени Росица Матева: Изборите няма да бъдат отсрочени
Заместник-председателят и представител на ЦИК Росица Матева съобщи, че изборите на 14 ноември няма да бъдат отсрочени. Изборите могат да бъд...

На същото мнение е и претендентът за народен представител от Българска социалистическа партия Красимир Янков, съгласно който като нищо след 3 месеца отново ще сме на парламентарни избори. Причината – доста разминавания сред политическите партии по значими тематики. „ Нали разбирате какъв брой безсмислено е да сменим един човек с различен – непознатия с нашия ”, добави Янков, визирайки точно огромните разлики.

Колко време тогава би трябвало за образуване на устойчиво държавно управление – колкото би трябвало, съгласно Янков, разяснявайки, че в някои европейски страни минали години, до момента в който се образува ново държавно управление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР