Когато правите секс, не е задължително да се стремите да

...
Когато правите секс, не е задължително да се стремите да
Коментари Харесай

Зодиакални предразположения: По какво си пада в леглото всяка от зодиите?

Когато вършиме секс, не е наложително да се стремите да е като в порното, което сте гледали. Това не е съревнование, на което ще получите премия. Сексът може да е ленив, отпускащ, натоварен или буен. Опитайте да промените някои пози или да го извършите в обичаната за вас. 

Сексът е толкоз изобретателен, колкото сте вие. Може да заздрави връзките сред вас и партьора ви и да бъде необикновено развлечение. 

Използвайте вашата креативност в разнообразието от разнообразни пози. Има доста двойки, които одобряват разнообразието като наложително и в никакъв случай не повтарят една и съща поза. Други осъзнават, че желаят да усъвършенстват избрана поза. 

В доста от случаите при дълга връзка се придобива рутина. При съществени, дългогодишни връзки огромна част от хората вършат секс един път седмично и единствено в една поза. Това води или до отчаяние, че сексът е станал предсказуем или до комфорт от това, че знаете кой какво харесва. 
Дори да ви звучи необичайно, това което харесвате в секса е сврързано и със зодията ви.

 Ето, кои са обичаните пози на всяка зодия съгласно астрологията:

Овен: Кучешката поза

Овните знаят какво желаят и не се срамят да го кажат. Те не се интересуват от съществени връзки, продължителна любовна игра и гушкане. Техният метод е бързо и мощно. 

Телец: Поза лъжица

Телците си падат по бавния и насочен секс. " Бързо " и " хубаво " не участват е визиите им за секса. Партньорът им в никакъв случай няма да е лишен от внимание в леглото и може да е сигурен, че няма да има необгрижена част от тялото си. Дори да не се стигне до секс, те ще създадат по този начин, че отново да е хубаво. 

Близнаци: Мръсни приказки

Близнаците са подготвени на всичко във връзка с секса: двойки, тройки, всевъзможни пози и ролеви игри. Каквато и да е позата, за тях значимо да приказват. Възбуждат се от мръсни приказки. Тази зодия има страхотна връзка. 

Рак: 69

Раците обичат да дават и да получават. Именно за това най-хубавата поза за предоставяне и приемане е 69.

Лъв: На крайник

Лъвовете са от контролиращите зодии. Обичат да вършат секс в банята, с цел да се оглеждат. Ако вършиме секс с представител на тази зодия, не му казвайте какво да прави!

Дева: Мисионерска

Девите си падат по секса в леглото. Не обичат пясък на разнообразни елементи по тялото си, нито схващания по време на рискови полови дейности. Ще са доста задоволени в случай че включите и стимулация на клитора. 

Везни: Ездачка

Жените Везни обичат да им се възхищават. Единият от методите е мъжът да я гледа, до момента в който тя го язди. Тази поза води и двамата сътрудници към необикновено полово преживяване. 

Скорпион: Винаги секс

Те просто обичат секса и го вършат ужасно. Никога не са изморени за секс и са подготвени за дълги маратони. Трудно е да насмогнете на Скорпиона, тъй като той може да го прави непрекъснато. 

Стрелец: Мастурбация

В случаи, че Стрелец изпита потребност от секс, само че бърза, той просто ще мастурбира небрежно, където откри за добре. 

Козирог: BDSM

Малкото обстановки, в които Козирог си разреши да се отпусне е по време на секс. Те също обичат да управляват. Ако сътрудникът им е склонен си падат и по грубости. 

Водолей: Поза, измислена на момента

Те не обичат да повтарят едно и също. Падат си по нови и свежи неща във връзка с секса. Без значение дали са притиснати от времето или имат разполагаем цяла вечер, бъдете сигурни, че ще бъдат изобретателни и изобретателни. 

Риби: Жената лежи на една страна

Рибите си падат по прочувствената и физическа непосредственост. Те са изобретателни, точно по тази причина тази поза е тъкмо за тях. Позата е сходна на " Поза Лъжица ", само че с повече досетливост. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР