Когато правим избор, обикновено казваме пожелание за бъдещето на страната.

...
Когато правим избор, обикновено казваме пожелание за бъдещето на страната.
Коментари Харесай

Стефан Янев: Хората трябва да са уверени, че от техния глас зависи бъдещето на родината

Когато вършим избор, нормално споделяме благопожелание за бъдещето на страната. Хората би трябвало да са уверени, че от техния глас зависи бъдещето на родината. С концепцията, че нашият избор е значим, важен и би трябвало да го вършим напълно осъзнато. Нашето право на избор е във фундамента на нашата народна власт. Призовавам българските жители да отидат до урните да създадат своя избор, тъй като това е избор за бъдещето на страната. Необходимите ограничения и механически условия за обезпечаване на изборите, са направени. Това сподели служебният министър председател Стефан Янев пред публицисти откакто гласоподава на изборите за президент и вицепрезидент и за народни представители.

„ Машинното гласоподаване е задоволително несъмнено и потвърдено, както и електронният ключ е владеене на страната, на ЦИК. Няма никаква опция спомагателни машини, където и да се намират, да се употребяват в днешния ден “, съобщи служебният министър-председател.

„ Обезверяването на хората, внушаването на хората, че техният глас няма значение, е нездравословно за демокрацията. Трябва да бъдем дейни и да не се подаваме на внушения, че има нещо неправилно. Решението на ЦИК е решение на ЦИК. Добрата вест е, че в състава на ЦИК има задоволително адвокати, които са наясно с опциите и рестриктивните мерки, които дава Изборният кодекс. От тази позиция, тяхната преценка, в основата на тяхното решение е, че сътвори задоволително говорене и напрежение в обществото. И в този дух е тяхното решение – още една спомагателна инспекция ще бъде направена “, добави още Стефан Янев.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/1788525671345181
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР