Когато правихме видеото за Нотариуса, не бяхме на ясно, че

...
Когато правихме видеото за Нотариуса, не бяхме на ясно, че
Коментари Харесай

Андрей Янкулов: НС трябва да влезе в ролята си и да разбере защо нито една институция не е свършила нищо по темата за Нотариуса

Когато правихме видеото за Нотариуса, не бяхме на ясно, че той е сменил името си и има две ЕГН-та. Бяхме подучили нещо, само че едвам в този момент тази информация стартира да се удостоверява. 

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия от Антикорупционния фонд Андрей Янкулов, който разяснява тематиката за убийството на Мартин Божанов - Нотариуса.

" Не съм оптимист, че по този корупционен скандал ще се случи нещо друго от предходни корупционни кавги обратно в годината. Институциите са същите. Това не е първият случай, когато се основава парламентарна комисия, нито е първият случай, когато прокуратурата се задейства да проверява някакви свои звена. Парламентът би трябвало да влезе в ролята си и да разбере за какво нито една институция не е свършила нищо по тематиката за Нотариуса ", безапелационен бе той. 

" Ние стигнахме до непотвърдена информация, че много магистрати са имали връзки с Нотариуса. Не сме я разгласили, тъй като хората, които ни споделиха тази информация, не желаеха да застанат с името си зад тези изказвания. Споделяха ни я в частени диалози. Фактът, че групата на Нотариуса едействала толкоз години безнаказано приказва задоволително дали тези хора са се употребили с подкрепи от най-високо равнище ", изясни Янкулов. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР