Когато получи утвърдителен отговор каза Явно и мен искате да

...
Когато получи утвърдителен отговор каза Явно и мен искате да
Коментари Харесай

Светът Спря! Владимир Путин Ще Се Жени! Вижте Снимки На Младата Красавица!

Когато получи одобрителен отговор сподели „ Явно и мен желаете да видите в същото неприятно състояние “, вследствие на което залата избухна в смях.

От много години се спекулира към дамата до Владимир Путин. Нейната идентичност се пази в строга загадка. По подигравка на ориста, социална загадка е, че се касае за Алина Кабаева. Бившата гимнастичка мистериозно изчезна от публичния живот малко откакто се срещна с съветския президент написа разкрития.ком. Нейното наличие съвсем не се документира, само че няколкото отсъствия на Путин от публичния живот съответстват с интервалите, когато Кабаева раждаше. Смята се, че с президента на Русия имат две деца.

Самата Алина страни от светския живот и напоследък завеждаше съвета за електронни медии в Русия. Почти не демонстрира децата си пред света, а и самата тя е рядко наличие по публични събития.



Владимир Путин призна за Алина Кабаева сн. Уикипедия

За Кабаева и Путин се заприказва още преди години. Тогава президентът и гимнастичката се срещнаха, до момента в който тя бе в държавната Дума, а Владимир Владимирович беше министър председател. Скоро по-късно пристигна новината за развода му и втория брак на брачната половинка му Людмила, до момента в който Кабаева напусна Народното събрание, с цел да поеме няколко комисии към държавното управление.Не е ясно дали двойката е сключила скришен брак, само че признанията на Путин дават изясненост, че към момента не го е направил. Факт е обаче, че съветския държавен глава има такива проекти. Най-вероятно, откакто реши повече да не ръководи страната.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР