Когато полицаите отишли е станало словесно спречкване, разказват очевидци. След

...
Когато полицаите отишли е станало словесно спречкване, разказват очевидци. След
Коментари Харесай

Свинщина! Шефът На 6-То Ру В София Сътвори Меле В Кръчма! Бяга От Полицията, Не Дава Алкохолна Проба!

Когато служителите на реда отишли е станало словесно сдърпване, описват очевидци.

След подаден сигнал за държанието, тръгнал с автомобила си и отказал алкохолна проба, откакто бил спрян от служители на реда, заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев. Петър Василев е направил опит да избяга с персоналния си автомобил, само че полицията съумява да го залови на бул. " България ". Спрян е от чиновници на 4-то районно управление (на МВР). След това той отхвърля да му бъде направена проба за приложимост на алкохол.

Издадена му е записка за здравно проучване, само че шефът на 6-то районно управление (на МВР) не се явил на него. Затова книжката му е отнета за 2 години, а колата е служебно дерегистрирана за 1 година. По време на диалозите с Василев, откакто бил спрян, станало дума, че е шеф на Районно ръководство, само че служителят на реда не е парадирал с това, изясни Хаджиев. Има данни, че се е опитал да злоупотреби със служебното си състояние, заради което ще бъде освободен дисциплинарно, разясни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

Материалите ще бъдат докладвани в прокуратурата, с цел да се реши дали има дейности за безчинство.

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов сподели, че е работил преди с Василев и го дефинира като добър служител на реда. Въпреки това той съобщи, че не толерира такова отношение без значение от кого и на каква служба.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР