Когато покажем, че има живот извън ЕС, ще ни последвате,

...
Когато покажем, че има живот извън ЕС, ще ни последвате,
Коментари Харесай

Фараж За Разпада На Ес: След Великобритания Идва Редът И На Италия!

" Когато покажем, че има живот отвън Европейски Съюз, ще ни последвате ", сподели Фарадж пред римския вестник La Repubblica.

Той означи, че Италия е една от страните-основателки на Европейски Съюз, само че от този момент ситуацията в Европа се е трансформирало трагично. Фараж сподели, че през последните 20 години стопанската система на страната не се е развила вярно, а междинната класа в страната все по-разочарована от концепцията за обединена Европа.

Той също по този начин предвижда усилване на политическия спор в Италия за Европейски Съюз. Фараж е уверен, че " Движение 5 звезди " и партията " Лига ", които са на власт в Италия, " правят чудесна работа ".

Вчера английският министър председател Тереза Мей предизвести в авторска публикация, че в случай че Брекзит бъде отсрочен толкоз дълго, че се наложи Обединеното кралство да взе участие в европейските избори през май, това ще бъде " ослепителен знак на груповия политически неуспех на (британския) парламент ", съобщи Асошиейтед прес.

В публикацията, която беше оповестена във вестник " Сънди телеграф ", Мей добавя, че в случай че английските депутати не поддържат съглашението й за Брекзит преди срещата на Европейския съвет в четвъртък, Англия " няма да напусне Европейски Съюз още месеци, в случай че въобще в миналото го напусне ".

Очаква се през новата седмица английският министър председател да се опита за трети път да завоюва утвърждението на Народното събрание за своето съглашение.

В четвъртък депутатите гласоподаваха да изискат Брекзит да бъде отсрочен. Така евентуално ще бъде избегнато безредно излизане на в началото плануваната дата на Брекзит 29 март, само че в последна сметка правото да утвърждава или отхвърля вероятно продължение на периода има Европейски Съюз, отбелязва АП.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР