Когато пожар изпепели част от знакова сграда в града, работата

...
Когато пожар изпепели част от знакова сграда в града, работата
Коментари Харесай

Малина Едрева, ГЕРБ-СДС: Работата на министъра на културата е не да гледа какво правят пожарникарите, а да защити знаковата сграда

" Когато пожар изпепели част от знакова постройка в града, работата на министъра на културата не е да гледа в профил какво вършат пожарникарите, а да вземе ограничения за отбраната на тези здания. " Това съобщи ръководителят на групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет Малина Едрева, във връзка пожара, зародил в постройката на площад „ Възраждане “.

Едрева разяснява още, че в случай че отрасловият министър не знае по какъв начин да се оправи със обстановката, може да се допита до администрацията си. „ За съответния проблем ще му е елементарно да си отговори за какво се стигна дотук- началникът на кабинета му е един от специалистите, които през 2003-а година лишават статута на спектакъл Ренесанс и лимитират значително опциите на всички останали институции да защитят постройката. “, уточни още Малина Едрева.
 200 хиляди лева санкция за притежателя на горелия някогашен спектакъл Възраждане 200 хиляди лева санкция за притежателя на горелия някогашен спектакъл " Възраждане "
Столична община наложи 200 000 лева санкция на притежателя на някогашния спектакъл " Ренесанс " Красимир Георгиев за увреждане на монумент на култу...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР