Когато поиска, 48-ият парламент успя да направи някои хубави неща

...
Когато поиска, 48-ият парламент успя да направи някои хубави неща
Коментари Харесай

Лорер разкри кога учебниците ще станат безплатни


Когато изиска, 48-ият парламент съумя да направи някои хубави неща за хората. Точно " Продължаваме промяната "  успя да накара тези неща да се случат. Грижих се за баба си преди да почине и обиколих доста лечебни заведения с нея. Виждали сте по какъв начин наподобяват лечебните заведения. Трагедия е. Няма лекари в тях. 48-ият парламент се съгласи заплатата на лекарите да стане 2 100 лева Ето един елементарен образец какво свърши 48-ото Народно заседание. Наш крах е, че не успяхме да убедим служебното държавно управление да внесе бюджет. Така от „ Продължаваме промяната “ заключи работата на 48-ото Народно заседание в изявление за " Лице в лице ".

" Учебниците ще станат безвъзмездни, когато има бюджет ", добави той. 

Лорер счита, че този парламент не е приключил най-важната работа: да въведе контрол върху основния прокурор. " Без надзор върху обвиняването, няма по какъв начин да се придвижим напред. ГЕРБ и Движение за права и свободи имаха чудесна опция да кажат, че са разбрали, че от 2009 година е трябвало да бъде направена правосъдна промяна, с цел да проработи Народното събрание, само че те се разтакаваха. Как да им повярваме, че сме на една страница? ", попита риторично той.

" Веднага щом резултатите излязоха, казахме, че одобряваме избора на българския гласоподавател. Бяхме втора, а ГЕРБ бяха първа политическа мощ. Когато бяхме ние, застанахме самоуверено и направихме коалиция. Твърдо имам вяра в бъдещето на България и че всички политически сили в България желаят да работят за това бъдеще: за здрава стопанска система и правдивост за всички хора. Преди появяването на " Продължаваме промяната ", това бяха единствено думи. Българска социалистическа партия говореха за обществени ограничения, нищо не се правеше. ГЕРБ говореха за правосъдна промяна, само че нищо не правеха ", разяснява още.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР