Когато подкрепихме свалянето на Янев, се е разчело по лош

...
Когато подкрепихме свалянето на Янев, се е разчело по лош
Коментари Харесай

Борисов: В парламента няма нищо освен коалиция, която се бори за постове и пари

Когато подкрепихме свалянето на Янев, се е разчело по неприятен метод, че ние желаеме да крепим това ръководство. Но по тази причина се съгласих с изречението народен щаб и предварителни избори. Защото в този парламент няма нищо с изключение на четворна коалиция, която се бори единствено за постове и пари. Това съобщи новият остарял ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Много мислихме по политическата ни декларация. По тематиката война сме безапелационни това не е военна интервенция, инвазия, или някаква игра. Близо до нашата граница, Одеса, се води война. Тук няма опрощение да бъде пощаден агресорът ", добави той.

" Винаги съм бил за мирна, уравновесена политика, само че това е когато има мир, тогава дипломатите са най-важните. Когато има война, когато виждаш милиони бежанци и това да го наричаш интервенция – изрично не. Вместо ние като страна и нация да сме безапелационни, тъй като в мир можеш да приказваш за национални ползи. Когато гинат хора и милиони бежанци се изнасят тогава един интерес единствено и това е човешкият живот. Да кажеш, че си срещу наказания, срещу съоръжение да се изпрати, което прави цяла Европа и света, ние от ГЕРБ сме възмутени от това. Да тръгваш на Европейски съвет и единствено с помощта на ГЕРБ да имаш декларация за наказания, това е несериозно ", безапелационен бе Борисов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР