Когато подхващате любовна игра с мъжа, когото желаете, трябва да

...
Когато подхващате любовна игра с мъжа, когото желаете, трябва да
Коментари Харесай

Жените НЕ трябва да допускат тези 5 ГРЕШКИ по време на секс, защото мъжете не ги понасят

Когато подхващате любовна игра с мъжа, който желаете, би трябвало да сте деликатни и да не допускате някои обикновени неточности. Често пъти те могат да доведат до загуба на пристрастеността, а оттова и до бъдеща разлъка. Никой не ви пречи да сбъдвате вашите мечти, само че не би трябвало да го вършиме егоистично и за сметка на мъжките потребности и стремежи.

Учените стигнаха до извода, че дамите постоянно вършат няколко неточности, до момента в който вършат секс, а мъжете не ги понасят. Те би трябвало да се научат да ги заобикалят, в случай че желаят да са по-дълго време с обичания си човек.
 5 тревожни сигнала, които издават, че нещо не е наред когато вършиме секс 5 тревожни сигнала, които издават, че нещо не е наред когато вършиме секс
Любовта и интимността са доста значими когато става въпрос за любовна връзка. Но от време на време, когато вършиме обич с някого, можете да забел...

1. Визуален контакт

Изкуственото и театрално гледане по-скоро нервира мъжете, в сравнение с да ги възбужда. Премигването с очите също не е жест, който би им подействал влудяващо. Ако сте жена, не би трябвало да гледате мъжа по този начин както бихте гледали камера, която ви снима. Дръжте се по-естествено и не прекалявайте и не преигравайте със зрителния контакт.

2. Не използвайте ноктите си

Мъжът може веднъж да се похвали, че сте му надрали гърба от пристрастеност. Но в случай че това се трансформира в нещо обикновено е допустимо да стартира да го отблъсква. Не е нужно непрекъснато да причинявате болежка на колегата си и да му оставяте белези и драскотини. Можете да бъдете по-нежни с него, той ще го усети. Ако мъжът ви показа, че обича да изпитва болежка, би трябвало деликатно да го обсъдите и да си знаете границите.

3. Не започвайте да вършиме секс, до момента в който сте още суха
 В никакъв случай не правете тези 10 неща в леглото В никакъв случай не правете тези 10 неща в леглото
Любовният живот не е нещо комплицирано, само че една неточност може да го съсипе. Всеки е допускал неточности, когато стартира любовната игра, а те водят...

Няма нищо срамно да подсилите вашето навлажняване. Възбудата е друга всякога и от време на време дамата има потребност от повече време, с цел да бъде предразположена към секс. Затова едно гелче би могло да свърши съвършена работа, с цел да може да е по-приятно и за двамата. В никакъв случай не започвайте да вършиме секс, до момента в който сте още суха и невъзбудена. Това ще накара мъжът да се отдръпне и да си намерения, че не го възбуждате задоволително.

4. Събличайте множеството си облекла

Понякога пристрастеността ви увлича и вие забравяте да махнете огромна част от облеклата си. По някое време това може да докара стеснение и да прекъсне половия ви романс. За да не стават такива сконфузни обстановки, най-добре се съблечете небрежно и чак тогава да се отдадете на пристрастеността. Или пък останете полуголи, с цел да има някаква по-голяма тайнственост и с цел да може сътрудникът да ви разсъблече самичък. Частичната голота предизвика въображението и е потребна.

5. Не се надценявайте

Недейте да подражавате на никого в еротичното си обезчестяване. Измислете някаква своя игра, а не заимствана от някой любовен филм. Не имитирайте други дами, а бъдете себе си. Мъжът ще го оцени уместно. Не правете нови опити със себе си и половинката, а заложете на това, което чувствате. Не е нужно да играете функции, тъй като сексът ще си загуба своето наслаждение. Действайте съгласно това по какъв начин реагира вашият сътрудник.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР