Когато планирате стартирането на нов бизнес, трябва да виждате дългосрочен

...
Когато планирате стартирането на нов бизнес, трябва да виждате дългосрочен
Коментари Харесай

Защо да стартирате бизнес с бебешки колички?


Когато планирате стартирането на нов бизнес, би трябвало да виждате дълготраен небосвод за него. Само по този начин инвестицията би си заслужавала. Най-важното е да изберете продукти, разчитащи на търсене, което не се въздейства от променливите фактори на пазара. Такива са детските артикули, измежду които като изключително перспективни се обрисуват бебешките колички.

Друг значим фактор е да изберете благонадежден сътрудник, с който да развивате бизнеса си, каквато е швейцарската марка ZIZITO.

Маркови колички с високо качество и атрактивна визия

Модерната визия и отличното качество вършат на ЗИЗИТО конкурентоспособна стока на българския пазар. Швейцарската компания „ ZIZITO SA “, чието седалище се намира в град Фрибур, предлага на пазара продукти за деца от висок клас. Официален дистрибутор на продуктите за България е „ ЗИЗИТО БГ “. Сайтът за дистрибуция и търговия на едро на ZIZITO дава информация за асортимента от бебешки колички.

Родителите слагат преди всичко сигурността на децата си и по тази причина този аршин е преди всичко при избора им. Швейцарските произведения дават отговор на най-високите европейски стандарти за сигурност. Бебешките колички имат документи за сигурност – SGS Швейцария, което им дава преимущество на пазара.

Количките на ЗИЗИТО са с швейцарска структура и актуален фешън дизайн. Видът им е атрактивен както като контур, по този начин и като цветови решения. Има едноцветни колички в типичен за момчета и девойки сини и розови нюанси. Интересни са комбинациите от два или повече цвята, подобаващи за двата пола или ефектните принтове, които доста се харесват на модерните майки.

 Както бебетата се раждат през цялата година, по този начин и количките са предопределени за всички сезони. Някои от четириколките са всесезонни, а други модели са предопределени за два или три сезона. Продават се и триколки, подобаващи за деца над 18 месеца.

Все повече родители се ориентират към комбинирани бебешки колички от вида 2 в 1 и 3 в 1. Комплектът 3 в 1 са включени панер за новородено, който може да се трансформира в седалка и столче за кола, с цел да не се постанова да се купува настрана.



Колички с отлични характерности, доста екстри и практични аксесоари

Каталогът на ЗИЗИТО дава подробна информация за главните характерности и екстри на предлаганите колички. Посочени са допустимото тегло на детето и на самото произведение. Има информация за всички размери както в сгънато, по този начин и в разгънато положение. За улеснение на родителите сгъването става доста елементарно.

Често това се случва единствено с един бутон, а по-късно продуктът става стилен и може да се съхранява в дребни пространства или да влиза в багажника на кола.

 Родителите отдават огромно значение на удобството на рожбата си. Затова седалките, опората на гърба и стойката за крачета могат да се контролират. За сигурност на дребния пасажер количките имат защитен ръб,   и предпазна лента за ръка. Бебешките транспортни средства имат спирачки и разполагат с опция за заключване на предните колела, а задните имат пружинно окачване. Дръжките са ергономични, с облекчен протектор и също могат да се контролират. Практични за родителите са просторните багажници и огромните джобове на количките.



Изделията са направени от здрави, безвредни за децата и сложни за изхабяване материали, които могат елементарно да се хигиенизират.

Количките са съпроводени от доста аксесоари, като було за крачета, комарници, дъждобран, възглавници за седалките, зимен чувал, подложка за чаша, раница, помпа за гуми и други

 

Как да стартирате бизнес с швейцарски бебешки колички?

От профилирания уебсайт за дистрибуция и търговия на едро на швейцарската марка можете да получите подробна информация за изискванията за взаимен бизнес. Търговецът на едро дава специфични условия за работа на своите сътрудници - търговци на дребно и хранилища. Всички продукти са сертифицирани за продажба и приложимост.

Цените на ZIZITO са доста конкурентни. Съотношението качество/цена е в интерес на потребителите, което е причина за възходящото търсене на швейцарските колички на нашия пазар.
Членовете на фамилията на ZIZITO получават качествените артикули с експресна доставка непосредствено във вашия търговски обект.
Установяването на първичен контакт с представителите на известната швейцарска марка не изисква физическа среща. Можете просто да попълните форма за питане на уеб страницата или да позвъните на посочените телефони за по-подробна информация.

 

* обява

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР