Когато папата отиде в една държава, целият свят се съсредоточава

...
Когато папата отиде в една държава, целият свят се съсредоточава
Коментари Харесай

Борисов: Папата идва, целият свят ще гледа България

Когато папата отиде в една страна, целият свят се концентрира в тази страна, да види за какво тъкмо там е отишъл. Смятам, че с Радев ще създадем належащо това посещаване да е добра реклама. Целият свят ще ни види. Мисля, че резултатът и фактът, че одобри и за повторно папа ще идва в България, е доста добър за страната. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по случай предстоящето посещаване на папа Франциск.

„ Цял свят ще види, 780 камери ще снимат. Така че още един път се оправдавам за породеното стеснение. Хубаво е, че единият ден е почивен и няма да затрудни работещите хора в България. Но мисля, че фактът, че той одобри – този обичан папа, светът го харесва, е добър за България “, акцентира министър председателят.

„ Мисля, че не е значимо аз какво ще му кажа, значимо е наличието му в България. Важно е той в своето послание към света какво ще каже. Така че да не се вършим на съизмерими с папата, ние сме по-скромни хора. Ще може българските жители да го видят, да го пипнат. Това е извънредно прекрасен жест към светите братя Кирил и Методий ”, отговори Борисов на въпрос какъв ще е първият въпрос, който ще зададе на папата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР