Когато организирате парти, всички гости биха се изненадали много приятно

...
Когато организирате парти, всички гости биха се изненадали много приятно
Коментари Харесай

Ето как да подредите дъска с мезета правилно

Когато организирате празненство, всички посетители биха се изненадали доста прелестно от добре плануваната, блестящо оцветена и необикновено вкусна дъска. Дори и най-придирчивите хора нормално намират нещо, което да обичат измежду множеството сирена, меса, плодове, зеленчуци, ядки.

Този вид поднасяне на антипасти стана много съвременен през последните години и не трябва да се притеснявате, тъй като аранжирането на идеалната дъска с мезета не е толкоз мъчно. Дори в случай че пазарувате с бюджет, има способи да създадете вкусна и образно впечатляваща презентация, която да блесне на идващото посетители.
Три предписания, в които да употребяваме остарял самун, с цел да не го хвърляме
Не желаеме да хвърляме храна и допускаме, че и с вас е по този начин. В тази публикация ще споделим с вас три лесни предписания, в които може да ползв...

1. Вземете поради главните детайли

Част от хубостта на положителната дъска е нейната еластичност. Можете да смесвате и съчетавате всички вкусни мезета, само че не е неприятна концепция въпреки всичко да запомните основните съставни елементи наеднаа сходна класификация. Има пет детайла, които образуват „ гръбнак ” на тази класика: сирене, нещо сладко, нещо пикантно, месо и основа, богата на въглехидрати - самун или бисквити.

2. Помислете за формата на дъската

Със сигурност имате очакван лист за извършване на покупки, само че не забравяйте действителната повърхнина, върху която ще лежи вашата деликатно подбрана храна. Не е нужно да премисляте нещата тъкмо, само че и не би трябвало повърхностно да хвърляте бучки сирене върху някаква остаряла дъска за рязане. Наличието на красива и здрава основа в действителност ще помогне за цялостното преживяване.
Луканките и колбасите у нас - главно от вносно месо
Колбасите, в това число и огромна част от луканката, у нас се създават главно от вносно месо, оповестява " Монитор ". " Към момента окол...

Точната форма и размер на вашата дъска значително зависи от типа на храната, която планирате да сервирате. Ако включите детайли, които са склонни да заемат място, като листни зеленчуци, естествено ще желаете по-голяма и правоъгълна форма. В случай, че залагате на меки сирена като бри и камембер – кръгла форма.

3. Не забравяйте да сложите принадлежности

Представете си следната картинка: Имате красива дъска. Внимателно сте подбрали сирената, с цел да се харесат на най-различни усети. Избрали сте идеалните сушени меса и всичко е красиво аранжирано. Но никой не може да го яде. Добра концепция е да имате сет за рязане на сирена,както и дребни пръчици за забождане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР