Когато One Direction беше родена от шефа на X Factor

...
Когато One Direction беше родена от шефа на X Factor
Коментари Харесай

Сексуални слухове, които унищожиха приятелствата на One Direction - и как Зейн Малик се опита да помогне

Когато One Direction беше родена от шефа на X Factor Саймън Коуел през 2010 година, младежите Луис Томлинсън, Хари Стайлс, Зейн Малик, Лиъм Пейн и Найл Хоран всички бяха момчешки закачки и избухлив възторг.

Интервютата им бяха цялостни с женствена тактилност - и почитателите го харесаха, тъй като макар че започнаха като непознати, изглеждаше, че петорката са идеалното решение.

И по времето, когато означиха първия си номер едно с What Makes You Beautiful през септември 2011 година, най-хубавите другари Хари и Луис наемаха дружно апартамент за £3 милиона в Северен Лондон, в същия блок, където в миналото се срещнаха Ашли Коул и Черил.

Но в границите на няколко месеца се твърди, че са спрели да си приказват и са се преместили измежду диалозите за мистериозна омраза.

„ Освен Хари и Луис, никой не знае тъкмо какво предизвикаха разпадането – те даже не споделиха на другите момчета цялостните детайлности “, сподели източник пред The ​​Sun тогава. „ Но беше доста съществено и другарството им нико...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР