Когато олимпийката и телевизионен водещ Сам Куек и нейният съпруг

...
Когато олимпийката и телевизионен водещ Сам Куек и нейният съпруг
Коментари Харесай

Сам Куек организира четири партита в едно, за да отпразнува важни семейни събития след трудни времена

Когато олимпийката и ефирен водещ Сам Куек и нейният брачен партньор Том Майърс започнаха да възнамеряват празненството за своите деца, те знаеха, че желаят да станат огромни.

Семейството беше претърпяло сложен интервал, губейки двама обичани родственици, непосредствен другар и кучето им в границите на месеци. Тригодишната щерка Моли също беше приета в болница с вирус. Но като всички спортисти, 35-годишната златна медалистка Сам в никакъв случай не е разрешавала на трудностите в живота да я спрат.

Така че тя реши, че е време фамилията й да чества – и те дадоха всичко от себе си, образуване на „ четири в едно “: взаимни кръщенета и рождени дни за Моли и брат Зак, двама, цялостни с тематика за джунглата, зоологическа градина с модели на животни, пързалки за басейн с топки и торта с водопад с пет равнища.

„ И двамата обичат всичко, обвързвано със зоопарка и животните. Имах визия по какъв начин ще наподобява, само че тя надмина всичките ми упования “, споделя хокейният първенец и капитан на тима на Question of Sport Сам. „ Моли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР