Когато очаквате бебе, едно от най-вълнуващите неща, които трябва да

...
Когато очаквате бебе, едно от най-вълнуващите неща, които трябва да
Коментари Харесай

`Жена ми иска да кръсти бебето ни на бившия си - но тя мисли, че не съм разбрал`

Когато очаквате бебе, едно от най-вълнуващите неща, които би трябвало да извършите, е да помислите за вероятни имена - обаче, един предстоящ баща изпитва известно безпокойствие от избора на име на брачната половинка си.

Вдъхновението за бебешки имена може да пристигна от всевъзможни места като музика, филми или природа. Често хората избират имена, които почитат някой, който е значим в живота им, като родител, баба и дядо или дълготраен най-хубав другар.

Един мъж е попаднал в необикновена обстановка и се надява да откри отговор на своя predicament показа историята си в Reddit. Въпросният господин чака първото си дете със брачната половинка си и по време на скорошно пътешестване до дома за празничния сезон разбра, че името, което брачната половинка му би желала за детето, е същото като на някогашния й сътрудник.

В обявата си той сподели: „ Наистина би трябвало да опиша за нещо необичайно, което се случи по време на празниците. Жена ми и аз бяхме в родния й град на празнично посещаване и взехме решение да посетим локалната фитн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР