Когато обявиха плановете си да се оттеглят от кралските си

...
Когато обявиха плановете си да се оттеглят от кралските си
Коментари Харесай

Instagram ще издържа Меган Маркъл и принц Хари?! Двамата си остават богати!

Когато оповестиха проектите си да се отдръпват от кралските си отговорности Хари и Меган подчертаха, че считат да реализират „ финансова самостоятелност “. Тогава мнозина се запитаха, дали младото семейство ще успее да поддържа високия си стандарт на живот без да разчита на пари от кралската хазна. Оказва се, че въпреки всичко, това няма да е доста мъчно, в случай че двамата съумеят да осъществят дори част от бизнес самодейностите си, написа Marie Claire.

Сред многочислените им благоприятни условия за приходи е и профила им в Instagram @sussexroyal, който може да им обезпечава доста положителни доходи.

Според калкулации на Inzpire.me, платформа за маркетинг на инфлуенсъри, Instagram профилът на двойката @SussexRoyal, който има 11.2 милиона почитатели, има капацитета да им носи по 100 хиляди $ за всяка тяхна спонсорирана обява. Прогнозата се основава на маркетингов разбор на техния профил и на обстоятелството, че почитателите му се увеличиха изключително през последните месеци.

Главният действен шеф на Inzpire - Мари Мостад съобщи, че акаунтът @SussexRoyal е претърпял бърз напредък, откакто медиите разпространиха новините за отдръпването на Хари и Меган от кралското семейство. Каква е повода за този растеж? Хората са разчувствани да следят в действително време протичащото се на Хари и Меган и най-много прехода им от кралски персони към идващият стадий от живота им.

 

За да подчертае какъв брой доста се интересуват хората от тази смяна в статуса на Хари и Меган, Мари Мостад  дава за съпоставяне Instagram профила на принц Уилям и Кейт Мидълтън @KensingtonRoyal, който съгласно разбора може да печели двойно по-малко сега - единствено по 50 хиляди $ от спонсорирана обява. 

Разбира се, откакто Хари и Меган публично стартират своя нов живот тази пролет, профилът им в Instagram към този момент няма да се назовава @SussexRoyal. Двойката разгласи, че към този момент няма да употребява думата „ кралски “ (royal) за свои марки и комерсиални цели. Това стана след възбрана издадена от кралицата, която двамата одобриха, въпреки и с коментар, че в чужбина могат да употребяват каквото име желаят за своите марки.

Thumbnail: getty & Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР