Когато няма вода – ето ви зрелище. Това е с

...
Когато няма вода – ето ви зрелище. Това е с
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Премиерът е наредил ареста на Нено Димов

" Когато няма вода – ето ви представление. Това е за краткотрайно отпушване на публичното напрежение ". С тези думи водачът на ДСБ и съпредседател на " Демократична България " Атанас Атанасов опреди ареста и отстраняването на Нено Димов като министър на околната среда и водите.

По думите му министър председателят Бойко Борисов е разпоредил ареста на Димов, а прокуратурата е работила на правилото " помогни на другарчето ". " Кой е подписал заповедта за арестуването му? Шефът на Трето районно? Трето районно няма никакво отношение към безводието в Перник ", сподели Атанасов.

" Страхът на Борисов е от публично неодобрение и митинги, които могат да смъкват кабинета. Затова е този внезапен ход – хвърляме една жертва на хората ", добави той.

Атанасов счита, че в желанието си да бъде във властта непременно Димов " се трансформира в жертва на този, който го е назначил ". " Бих споделил, че той в някакъв смисъл е жертва на своя кариеризъм ", сподели още съпредседателят на Демократична България.

Атанасов акцентира, че жителите на Перник са станали жертва на двата вота, които се организираха предходната година – евроизборите и локалния избор. " Проблемът е замитан, с цел да не повлияе на изборните резултати ", добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР