Когато няма съдържание, слагаме една лъскава опаковка. Това заяви в

...
Когато няма съдържание, слагаме една лъскава опаковка. Това заяви в
Коментари Харесай

Елена Йончева: Провалихме се начело на ЕС

Когато няма наличие, слагаме една лъскава опаковка. Това съобщи в „ Здравей, България “ по „ Нова телевизия “ депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева.

„ Много погледи бяха вперени в нас,. Успяхме да се оправим чудесно, по този начин считат сътрудниците ми в Брюксел “, репликира на Елена Йончева европейският народен представител от ГЕРБ Емил Радев.

Депутатът от Българска социалистическа партия обаче счита, че триумфът на председателство би трябвало да се показва в правене на политики, а не в правенето на събития.

„ Македония получи покана през вчерашния ден за НАТО “, означи Радев. Председателството съгласно него е сполучливо, тъй като са отпуснати са средства за доближаване на страните от Западна Европа, усъвършенствана е миграционната политика, има доста триумфи в битката с престъпността и България е все по-близо до Шенген, счита Радев. Срещата на водачите на Европейски Съюз с Ердоган също е едно от достиженията на председателството. Според Радев тя е разрушила леда на разговора сред Турция и Европейски Съюз. Благодарения на това границата на съюза става все по-стабилна.

Елена Йончева сподели, че действителните резултати, които могат да повлияят позитивно на хората, са малко. Като образец дава дребните дотации на ЕЦ към българските земеделци. “След българското председателство Европа не е на две, а на доста скорости “, споделя Йончева. Допълва, че миграционния напън не е намалял и граничните камери не работят. „ Обществените настройки от време на време се образуват от това, което се демонстрира на екрана, когато няма наличие, слагаме една лъскава опаковка “, споделя Йончева. Смята, че виталния стандарт на българите не се е трансформирал след председателството на Съвета на Европейски Съюз, в противен случай, българите стават все по-бедни. "Софийската декларация е оттегляне от Солунската, сложени са доста условия към Западните Балкани ", споделя Йончева.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР