Когато Ники Хейли беше законодател в Южна Каролина, тя подкрепяше

...
Когато Ники Хейли беше законодател в Южна Каролина, тя подкрепяше
Коментари Харесай

Ники Хейли е прекарала 20 години в управление на фракции на Републиканската партия. Тръмп може да направи това невъзможно

Когато Ники Хейли беше законодател в Южна Каролина, тя поддържаше бюджети, подсилени с федерална помощ. Кандидатствайки се за губернатор, тя подлага на критика „ културата на спасяването “ и зависимостта от Вашингтон.

Веднъж тя назова бойното знаме на Конфедерацията знак на завещание и заобиколи апелите да го отстрани от територията на държавните здания. След расистко кръвопролитие в Чарлстън Хейли реши да го смъкна.

Когато Доналд Тръмп се кандидатира за президент през 2016 година, тя му се опълчи, преди да се причисли към администрацията му като дипломат в Организация на обединените нации. Сега Хейли се състезава против Тръмп за номинацията на Републиканската партия през 2024 година, като споделя, че е сътрудник на хаоса.

В продължение на съвсем 20 години Хейли работи за ориентиране на десния марш на републиканците, пробвайки се да култивира както републиканската върхушка, по този начин и ожесточената консервативна база, дала началото на Тръмп. Тя се възприема или като прагматичен обединител, или като политик с пръсти на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР