Когато ни предстои първа среща, често забравяме, че в любовната

...
Когато ни предстои първа среща, често забравяме, че в любовната
Коментари Харесай

5 лесни за прилагане хитрости, с които гарантирано ще блеснете на първа среща

Когато ни следва първа среща, постоянно забравяме, че в любовната игра, с изключение на страсти, има и правила.

Колкото по-добре познаваме разпоредбите на играта, толкоз по-гарантиран е триумфът ни в нея .

Флиртър е комплицирано и непрекъснато изменящо се изкуство.

Някои неща в това изкуство обаче не търпят промени и са потвърдили своето значени и позитивен резултат във времето.

Спазвайте тези 5 хитрости, с цел да си гарантирате триумфите по време на първа среща .

Не закъснявайте

Има хора, които си мислят, че като закъсняват за срещата, са някак по-важни. По този метод само бихте напрегнали в допълнение другия, в така и така изнервената за него обстановка. В последна сметка никой не обича да чака, изключително пък в преди първа среща . Подредете времето си по този начин, че да бъдете правилен към другия, както очаквате и сходното връзки към вас самите.

 g6 Thinkstock

Задължително правете похвали.

Прическа, облекло, обувки, обноски... не се стискайте на положителни думи. Все отново индивидът от вашата намира се е постарал значително, да направи положително впечаление и да наподобява добре. Разбира се бъдете премерени, тъй като подправеното хвалебствие постоянно прозира.

 g6 Thinkstock

Бъдете добър слушател.

Със сигурност желаете да разкажете какъв брой неповторим човек сте и какъв брой огромни достижения имате. Не превръщайте срещата в монолог, а оставете другия да приказва повече за себе си. Все отново да бъдеш добър слушател е не по-малко значимо от това да разказваш пленителни и обаятелни истории . Използвайте времето да опознаете повече другия. Той тъкмо това желае от вас. Дайте му тази опция.

 g6 Thinkstock

Спретнатото облекло постоянно е на мода.

Подберете облеклата си по този начин, че да не изглеждате всекидневно. Дрехите постоянно вършат усещане, както при мъжете, по този начин и при дамите . С тях освен показвате почитание към отсрещния човек, а и почитание към самите себе си. Нали знаете, че по обувките посрещат, а по облеклата изпращат. Умът тук няма изключително огромно значение, тъй като той може да се показва и на втората възможна среща. С облекото обаче компромис не може . Покажете класа и няма да съжалявате.

 g6 Thinkstock

Изберете деликатно мястото, където ще бъде срещата.
 Всяка същинска жена заслужава да е корица на списание. Снимай се и ти! Edna предлага Всяка същинска жена заслужава да е корица на списание. Снимай се и ти!
Баровете и нощните заведения са отлично място, в което да се запознаете инцидентно с някого или да прекарвате време с одобрената си към този момент половинка. Но не е място за първа среща. Насочете се към тихи и уютни места, в които ще може да си обърнете нужното внимание с възможната ви бъдеща половинка . Умереността в избора на място за първа среща постоянно прави прелестно усещане.

Сега вие сте на ход да блеснете. Действайте самоуверено – триумфът е обезпечен.

Oще от Тодор Капитанов:
Ако срещнете вярна жена, поискайте ѝ подпис Ужас! Жена ми желае да шетам Ако правиш това, значи към този момент си леличка! Внимание! Пазете си децата! Влюби се, че да ти пристигна акълът 5 неуместни въпроса към дамите
 65г
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР