Когато ни подиграваха, че от джипката сме давали пари, ние

...
Когато ни подиграваха, че от джипката сме давали пари, ние
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Смолян: Асен Василев три пъти прави бюджет и все е къс /видео/

„ Когато ни подиграваха, че от джипката сме давали пари, ние ги давахме за пътища и учебни заведения. Къде са в този момент парите “, попита някогашният министър председател Бойко Борисов на предизборна среща в Смолян.

Той описа по какъв начин по пътя за Смолян си е спомнил за работата, която е била свършена в района по времето на неговото ръководство.

„ Спомням си още от 2010 година Почнахме от Пловдив – Асеновград – Пампорово – Смолян – нов път. 78 млн. бях ги оставил за третата лента. Заминаха. Смолян – Девин, Смолян – Доспат, Девин – Кричим – помните какви бяха ями, какво знамение. Покрай Кормисош пробихме за Баните, трябваше да е подготвен към този момент, с цел да не обикалят хората 70-80 км за Доспат и Кръстова гора нагоре. Сигурно би трябвало да минем нататък към Златоград, Ксанти. Рудозем – Ксанти е готово и направено, само че неработещо. Даже компютри им сложихме, езеро им направих, с цел да може водоснабдяването да не им се наруши и да има вода за границата “, изясни Борисов.

„ Айде моите съперници да ги изкарате и да ги питате „ какво направи бе, сине майчин “, прикани Борисов. Той сподели, че за всичко, направено в Смолянско, той персонално е идвал и го е проверявал – пътища, учебни заведения, спортни зали, както и че ГЕРБ са вложили половин милиард лв. в района.

По негови думи партията е постигнала това, без да тегли нов дълг всяка седмица.

„ От едната страна – война. Напрежение има доста по света, банкрутират банки “, изясни водачът на ГЕРБ.

„ Асен Василев споделя, че сте забогатели и към този момент сте по-добре. Досега не съм видял някой да го каже. Но тяхната клика са по-добре. Гледам ги по какъв начин се снимат по парковете все едно на 2 април ще имаме маратон “, пошегува се Борисов с съперниците си. Той напомни, че Кирил Петков и Асен Василев са били и служебни министри преди „ Продължаваме промяната “ да сформира държавно управление.

„ Асен Василев три пъти прави бюджет и все е пай “, укори го той.

„ Нашата най-важна задача е да дадем на нашите съграждани вяра – за благополучие и разцвет “, сподели кметът на Смолян Николай Мелемов.

„ Всичко това, което се случи през тези 12 години, е с помощта на усилена работа. Тук е моментът да изкажа благодарността на всички родопчани към господин Борисов, тъй като постоянно е бил покрай нас и ни е подкрепял “, сподели още Мелемов и изрази убеденост, че „ бедствието “ от последните две години няма да се повтаря. Добави че достиженията на ГЕРБ са забележими и в интерес на хората.

„ Хората желаят действителни каузи и ние сме длъжни да им вдъхнем вярата, че можем да го създадем. Сега е моментът, покрай хората, да ги убедим, че моментът е в действителност значим дали ще се върнем по пътя на напредъка или още веднъж ще затънем в блатото на авантюризма “, уточни още кметът.

Пред симпатизантите излезе и лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Смолян Красимир Събев, който поздрави Борисов с думите: „ Здравейте, господин министър председател “. Той показа листата, като предложения претендентите на сцената и ги разказа като подготвени да работят. Събев съобщи, че има упоритости ГЕРБ-СДС да завоюват два мандата в региона.

„ Стягаме се в този момент, вършим държавно управление, в лицето на господин Борисов имаме водач. Да си водач не значи да хулиш и да сочиш непознати неточности, а да свършиш работа. Горд съм да съм лидер на тази листа “, сподели Събев и съобщи щафетата на сътрудника си Тома Биков, който показа, че за първи път идва в града, само че доста му харесва.

„ Не слушам някой, в това число и те, като се изключи Асен Василев, който е фантазьор, че хората живеят по-добре. Не слушам България да е постигнала и една цел, която си е сложила за тези две години. Нито Шенген, нито еврозоната, нито да се оправим с последствията от коронавирус рецесията “, сподели Биков и попита какво се случва с инфлацията и обедняването.

„ Щом има обедняване, значи хората преди са били по-богати “, разяснява някогашният народен представител. Той даде обещание, че ГЕРБ ще завоюва изборите на 2 април, ще сформира държавно управление и няма да допусне огромни компании да се таксуват с 33% налог.

„ България ще тръгне напред и няма да наподобява на Кирил Петков в никакъв случай повече “, съобщи той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР