Когато нещата се объркат в началото, важното е да намериш

...
Когато нещата се объркат в началото, важното е да намериш
Коментари Харесай

"Лудогорец" търси реванш за лошото начало

Когато нещата се объркат първоначално, значимото е да намериш по какъв начин да се реваншираш до края. И " Лудогорец " прави това с опит да откри място в групите на Лига Европа.

" Орлите " не реализираха фантазията да играят за трета година в Шампионската лига, за това новият треньор Пауло Аутуори пренасочи всички старания към втория по мощ клубен шампионат в Европа. За да се добере до жадуваната фаза обаче " Лудогорец " би трябвало да премине през " Зрински " Мостар.

Снимка: Lap.bg

Босненският клуб на пръв взор наподобява преодолимо затруднение. Само че в първия мач сътвори много главоболия на българските първенци и то на тяхна територия. Разградчани реализираха най-малък триумф с 1:0 след попадение на Козмин Моци.
" Лудогорец " излъга " Зрински ", Моци воин Минимален триумф за "орлите " в квалификационен мач от Лига Европа
Днес обаче ще би трябвало да материализират преимуществото си на терена.

В Мостар ги чака негостолюбив стадион и наподобява това ще е единствената спънка, защото в лагера на " Зрински " претърпяха преди дни уволняване на треньора и връщане на скамейката на Блаж Слишкович.
Пауло Аутуори: Ще приказваме на терена Нашата действителност е утрешният мач, съобщи треньорът на "Лудогорец "
Дали новият треньор ще успее да надъха задоволително своите избраници за изненадваща победа против " Лудогорец "? Или " орлите " ще покажат, че класата им е прекомерно висока, с цел да бъде достигната? Предстои да разберем!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР