Когато Недялко Недялков, Стойчо Стоев, Антоанета Христова, Валерия Велева, Татяна

...
Когато Недялко Недялков, Стойчо Стоев, Антоанета Христова, Валерия Велева, Татяна
Коментари Харесай

Слави Трифонов неуморен във Фейсбук, закани се за нощта на изборите

 " Когато Недялко Недялков, Стойчо Стоев, Антоанета Христова, Валерия Велева, Татяна Буруджиева, Румяна Коларова, Нидал Алгафари, Огнян Минчев, Стъки и още доста други знайни и незнайни воини на свободното слово, сложено в услуга на ГЕРБ, когато всички тези прелестни хора стартират да приказват против нещо, което съм направил, аз незабавно разбирам, че съм постъпил вярно.

Искрено благодаря и на социологическите организации, макар че не познаха нищо на предходните избори. Сега те още веднъж гордо доставят информация на всички, които пожелаят. Сега мога да ви кажа какво ще извадят социолозите почти след една-две седмици. Ще извадят следното: “Вследствие на това, че отхвърли да се кандидатира за народен представител, поддръжката към “Има подобен народ " ерозира и спада ".

Сега не мога да бъда сигурен с какъв брой % ще спадне, само че познавайки социолозите и техния нрав, ще е сред два и пет %. А на истината, на тази истина, в която е силата, не й пука за всички имена, които загатнах. Тя ще стане ясна във вечерта на изборите ", написа в обществената мрежа Facebook преди минути.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР