Когато не ви върви, спрете да се отчайвате. Не се

...
Когато не ви върви, спрете да се отчайвате. Не се
Коментари Харесай

Когато не ви върви в живота, винаги помнете тези 7 неща

Когато не ви върви, спрете да се отчайвате. Не се вторачвайте в това, което сте изгубили, а осмислете това, което имате. Загуби постоянно ще има, въпросът е да гледате напред и да не се връщате с негативизъм в предишното. Гледайте на нещастието като на опит и го надградете. Време е да ви дадем 7 скъпи съвета по какъв начин да живеете живота си по-добре.
1. Всяка болежка е начало на духовно израстване
Ако сте засегнати или нещо ви тежи, то би трябвало да знаете, че болката е пристигнала с някаква цел. Важното е да вземете нужната поука и да продължите живота си напред. Борбата би трябвало да продължи, с цел да стигнете до триумфа. Трябва да имате повече самообладание, тъй като неприятните неща се случват бързо, а на хубавите им би трябвало време. Отдайте се на живота, само че не се съпротивлявайте, а гледайте на неволите като прекосяване на по-високо равнище. Мислете метафизичен.
2. Нещата от живота са краткотрайни и преходни
След мрак ще се развидели. След дъжд ще изгрее слънце. По същия метод в случай че някой ви е наранил, вие ще се излекувате. Няма да страдате постоянно. След неприятното постоянно идва положителното. Когато се чувствате добре, наслаждавайте се на това положение с цялостна душа. Ако пък нещо не е наред, знайте, че скоро това ще се промени в позитивна тенденция. Дори и да ви се коства невероятно в един миг, в различен усмивката още веднъж ще изгрее на лицето ви. Животът ви дава нов късмет всякога. Трябва да го грабнете и да не го пускате.
 Тези 6 зодии ще са нещастни през ЮНИ Тези 6 зодии ще са нещастни през ЮНИ
Всеки от нас в даден миг от живота си се усеща трагичен. Изпитва мощно предпочитание земята да се отвори под краката му и той да пропадн...
3. Ако се оплаквате или притеснявате от нещо, вие нищо няма да измененията
Спрете да се самосъжалявате и да занимавате близките с проблемите си. Така няма да ги решите. Рискувайте повече и даже и да се неуспехите в някое ново начинание, вие ще знаете, че най-малко сте пробвали. По-добре правете нещо, в сравнение с да стоите апатично и да мрънкате за всичко. Ако претърпите неуспех, това може да ви послужи за урок и идващия път да съумеете да постигнете мечтаното. Спрете да се колебаете за всичко, тъй като животът е къс. Действайте и експериментирайте на воля. Надграждайте новите си знания и бъдете признателни, че сте имали проблеми, тъй като те са ви отворили очите.
4. Не се срамувайте, в случай че животът ви е оставил белези или рани
Всеки белег е знак, че болката към този момент е завършила. Т.е. вие сте към този момент по-уверени и издръжливи, минали сте едно равнище по-нагоре от преди. Белезите - били душевни или физически, се мотив за горделивост, а не за позор. Те постоянно ще ви навяват мемоари и няма да изчезнат, само че вие би трябвало да започнете да гледате на тях като теоретичен урок и ново начало. Всеки белег би трябвало да ви носи мощ и убеденост.
5. Всяка извоювана дребна борба е крачка напред
 Лесен трик, с които бързо да изгоним отрицателните мисли Лесен трик, с които бързо да изгоним отрицателните мисли
Понякога всеки един от нас го обземат тревожни мисли. Те са като червейче, което човърка в мозъка ни и не ни оставя намира... Това, кое...
Ако започнете нещо и работите крепко по него, в никакъв случай не го прекъсвайте в средата. Ако си коства, пробвайте да стигнете до края. Ако не го извършите, то по-добре изобщо не го започвайте, тъй като ще загубите време и нерви. Ако съумеете да се справите, това ще ви даде крила и вие ще осъзнаете, че всички старания са си коствали. 
6. Не разчитайте на другите хора
Всеки човек прави нещата най-вече за себе си. Затова не разчитайте на другите да оправят вашите неща. Ако сте заобиколени единствено с отрицателни хора, това си е персонално техен проблем. Вашата цел е да останете положително настроени към всичко към вас. Отговаряйте на злобата с усмивка и неуважение. Ако някой се държи неприятно с вас, вие не се преструвайте, а бъдете себе си. Не приемайте прекомерно персонално всички негативи към вас. Хората приказват доста лъжи, тъй като са озлобени и имат комплекси. Не се впечатлявайте на клюките и интригите. Имате си задоволително персонални неща, за които да се тревожите. Мислете по-егоистично, с цел да съумеете. Не е значимо какво мислят другите за вас. Правете нещата, които ви вършат щастливи и бъдете с хора, които ви карат да се смеете повече. 
7. Дори и да сте сбъркали, не се опасявайте да опитате още веднъж
Грешките не са приятни, само че вие може да гледате на тях като на теоретичен урок. Затова не поглеждайте обратно с негативизъм. Когато нещо се е объркало, значи е трябвало по този начин да стане. Не се вкопчвайте в това, а помислете за какво се е получило и по какъв начин да го подобрите идващия път.  Бъдете мощни и не се предавайте. Животът е непредвидим, само че е и много великодушен. Продължавайте да се издигате и не спирайте да мечтаете. Случва се да сте на дъното и да минете през неприятното, до момента в който стигнете до съвършенство. Бъдете откровени, даже и с вас да не са. Винаги вървете с високо вдигната глава и имайте самочувствие. 
Споделете всичко това с някой непосредствен човек, с цел да го окуражите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР