Когато не се говори за дължината на роклите й, Бриджит

...
Когато не се говори за дължината на роклите й, Бриджит
Коментари Харесай

Бриджит Макрон в центъра на изключително тревожна измама

Когато не се приказва за дължината на роклите й, Бриджит Макрон, макар себе си, е в центъра на измамата на някои козметични марки. След като безшумно, без доста звук се завърна от пътуването си до Съединените щати, брачната половинка на президента е била известена за скица, която понастоящем се прави зад тила й. Използвайки облика й без нейно единодушие, компанията в действителност е продала кремове срещу бръчки на десетки французи ", което е " страхотна машинация ", оповестява през днешния ден " Паризиен ".

След като получи двайсетина писма по пощата, Бриджит Макрон разбра, че става нещо гадно. " Това дойде по този начин ", споделя една от жертвите пред ежедневника. Тя показа, че в писмото се обяснявало, че госпожа Mакрон е обвързвана с компанията и че госпожа Обама и госпожа Бруни са положителни клиенти, и аз взех решение, че това е съществено ". Трябва да се каже, че измамата е сносно създадена. За да продаде продуктите си, обвинената марка пресъздава уеб страници със същото оформление като доста съществени източници на информация и следене на историята на триумфа за това " решение срещу бръчки, което би могло да промени промишлеността за грижа за кожата постоянно ".

Когато жертвите най-сетне минаха поръчването на безвъзмездни образци, за няколко разноски за доставка, те най-сетне откриха, че неумишлено са се абонирали за абонамент на артикул на стойност 88 евро.

" Аз даже не ги отворих, споделя очевидецът на делото. Мислех, че това в действителност е змийски прахуляк! Те ми дадоха адреса да върна пакета в Кипър, в град Ларнака, на доста добре определено име ". /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР