Когато не можеш да свършиш работа, се оправдаваш с войната.

...
Когато не можеш да свършиш работа, се оправдаваш с войната.
Коментари Харесай

Борисов към Манфред Вебер: Тотален хаос е, искат да водят бежанците на палатки

" Когато не можеш да свършиш работа, се оправдаваш с войната ". Това съобщи някогашният министър-председател Бойко Борисов на среща с ръководителя на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал Манфред Вебер.

" Те имаха да свършат една работа с бежанците и не я свършиха ", уточни той, визирайки българското държавно управление. " Няма стратегия за разселване, няма нищо ", съобщи той в лъчение онлайн във Facebook.

" В България всичко в този момент е друго от това, което ние представяхме пред Европейска комисия, сподели още Борисов в отговор на въпрос на Вебер. " Тотален безпорядък е, министър председателят Петков показва мечтаното за фактически ", продължи някогашният министър председател.

" Сега желаят да ги водят на палатки, откакто излязат от хотелите, на мен ми е жалост за тези хора - бежанците от Украйна. Ние предупреждавахме месеци наред. Всяка седмица взимат по половин милиард, само че, в случай че ние имаме вицепремиерка като тази Калина, която направи такова брутално изявление, през днешния ден европейският парламент щеше да се занимава с нас ", съобщи Борисов.

" Правителството няма добра организация по преместването ", сигнализира експремиерът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР