Когато не дремеше на работа, той показваше снимки на пениса

...
Когато не дремеше на работа, той показваше снимки на пениса
Коментари Харесай

„Мръсният стар“ шеф на полицията в Ню Йорк показа снимки на пениса по време на дежурство, спал по време на протеста на BLM: жена полицай

Когато не дремеше на работа, той показваше фотоси на пениса на подчинени дами.

Летенант от полицията в Ню Йорк Скот Милн, който беше уловен на фотоси да спи в полицейска кола по време на марша на Black Lives Matter на Бруклинския мост, сподели фотоси на гениталиите си на служител на реда Александрия Санчес и сътрудник служител на реда, до момента в който бяха на промяна, Санчес декларирани.

58-годишният началник също удари Санчес по задника, което я накара да хвърли телбод по него в 84-та станция на полицията в Ню Йорк в центъра на Бруклин, съгласно тъжба за дискриминация, подадена в щатския отдел по правата на индивида предходната седмица.

Зловещата история стартира през 2019 година, когато Милн стана супервайзър на Санчес. 44-годишният Санчес кара Милн с друга жена офицер по време на Бруклинския полумаратон същата година, когато стартира да приказва за обществения си живот.

„ Той просто стартира да приказва за „ Винаги съм в Tinder и демонстрирам свои фотоси на дами “, сподели омъжената майка на три деца пред The ​​Post. „ „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР