Когато навън е мрачно, ви предлагаме да седнете и наваксате

...
Когато навън е мрачно, ви предлагаме да седнете и наваксате
Коментари Харесай

Последната роля на Робърт Редфорд, хуморът на Кайли Миноуг и огънят на Джей Ло

Когато на открито е тъмно, ви предлагаме да седнете и наваксате с нещата, които сте изпуснали, до момента в който през последната слънчева седмица не сте се спирали на едно място. Лошото време си има и преимущества - едно от тях е Плейлистът на Edna .

МУЗИКА

Някъде на запад



История по автентичен случай от сегашното виждаме в клипа, който показва своето „ срещу “ политиката на Тръмп. Освен грабващо обществено натоварено парче, “One Day” на рапъра Logic и Раян Тедър от One Republic се трансформира и в мъдра видео алегория за ориста, която се пробва да ни вразуми и може би един ден ще успее.

Кънтри комизъм



Кайли Миноуг назовава четвъртия си сингъл от кънтри албума “Golden” автобиографичен и съдържащ известно количество самоирония. И добре че е по този начин, тъй като историята за сърце, разбивано прекалено много пъти, в “A Lifetime To Repair” е задоволително тъжна. Като лекарство обаче идва малко брокат и доста танци.

Неонова прохлада



Познаваме я като един от участниците в „ Гласът на България “ през 2014 година, а съвсем четири години по-късно я слушаме още веднъж, този път със собствен първи сингъл. „ Познаваш ме “ на Ивелина (Долапчиева) е супер свежо поп парче, което към този момент има единствено стилно текстово видео. След неоновите светлини, с които заблестяват думите, се надяваме скоро да забележим и формален видеоклип.

КИНО

Тежки въздишки и притихнал мирис



Лука Гуаданино оставя настрани жарките лъчи и морския бриз на „ Призови ме с твоето име “ и „ Голямото плисване “, с цел да ни гмурне в мрака на една танцова натрупа. Сред лицата, които ни привеждат през кошмарните ѝ секрети ни са Тилда Суинтън в ролята на артистичния шеф на компанията мадам Бланк и Дакота Джонсън като амбициозната танцьорка Сузи Банион. Филмът е римейк на трилъра на Дарио Ардженто от 1977 година, а кошмарът с име „ Суспирия “ , което на латински значи „ въздишки “, ще ни накара да притаим мирис в края на годината.

Над закона



След „ На всяка цена “ режисьорът Бен Макензи събира още веднъж на едно място Крис Пайн и Бен Фостър (макар в филмовия откъс да виждаме повече Арън Тейлър-Джонсън ), единствено че не в (нетолкова) дивия Запад, а посред Шотландия през XIV век. „ Outlaw King” (или „ Краля отвън закона “) е продукция на Netflix, която споделя за краля Робърт I (Пайн), повел сънародниците си към самостоятелност. Драматичната му орис ще бъде забелязана първо на Венецианския кино фестивал, а през ноември и в стрийминг платформата.

Лебедова ария



„ Старецът и пушката “ е действителната история на Форест Тъкър – професионален нарушител, за който годините не са спънка пред пристрастеността на неговия живот – банковите кражби. Той е бягал от пандиза над 10 пъти, а в този момент по петите на Робърт Редфорд и екранните му съучастници Дани Глоувър и Том Уейтс е Кейси Афлек в обувките на полицейски детектив. Още аргументи за гледане – Сиси Спейсик като обичаната на основния воин и фактът, че симпатично незаконната основна роля е последната за Робърт Редфорд , който това лято разгласи, че се отдръпва от огромните задължения пред камера.

ОЩЕ

Като лъвиците



Дженифър Лопез беше звездата на тазгодишните Видео награди на MTV със своето 10-минутно шоу, на което сподели за какво заслужава влиятелната си премия за модернист, присъждана за достижения в музиката и образното изкуство. „ Цялостно творчество “ звучи като присъщо за хора в по-напреднала възраст, само че в действителност е уместно за танцова, музикална и кино кариера, която продължава повече от 3 десетилетия. А ние пожелаваме на всяка edna от вас да наподобява (или най-малко да се чувства) по този начин на 49.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР