Когато НАТО е в пълна бойна готовност дали Българската армия

...
Когато НАТО е в пълна бойна готовност дали Българската армия
Коментари Харесай

Бойко Борисов: НАТО е в пълна бойна готовност, а Българската армия?

Когато НАТО е в цялостна бойна подготвеност дали Българската войска е в такава? Давано ли е, желано ли е позволение за разполагане на непозната бойна техника у нас? Днес се организира съвет на външните министри на Европейски Съюз, отдаден на проблема Русия – Украйна. Ние сме показани там от зам.-министър Ганчовска. Какво по-важно и кой по-добре от външния министър може да съобщи нашата тревога за това. С тези бойни кораби, туризма да го забравим. Това съобщи някогашният министър-предаседател Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и водач на по време на брифинг, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Ние към този миг не знаем дали може да се събудим в положение на война? В същото време имаме безмълвие. Затова ние ще внесем 59 подписа на народни представители за изключително съвещание на Народното събрание. Трябва да сме по-единни от всеки път, с цел да пазиме нашата сигурност ", акцентира той.

Защото до този миг сме чули три изказвания на Кирил Петков, на външния министър - остро, на военния - уклончиво, пита се Борисов.

"И в този миг моят астрален близнак - президентът на Румъния свика КСНС. Ние не знаем какво се случва. Можем ли да осъмнем в положение на война и да не знаем какво се случва ", сподели още водачът на.

Очаквайте детайлности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР