Еминем и Вивек Рамасвами съживяват битката между поп звезди и политици

...
Когато настъпи изборен сезон, е сигурно, че политик ще се
Коментари Харесай

Когато настъпи изборен сезон, е сигурно, че политик ще се опита да спечели доверие, като използва поп песен в кампанията - само за звездата, която го е записала, за да им "забрани" да го правят.

Последният пример дойде, когато биотехнологичен мултимилионер и бъдещ американски Кандидатът на републиканците Вивек Рамасвами изпълни Lose Yourself на Еминем на сцената на щатския панаир в Айова по-рано този месец. истински фен. Той избра песента за своя „тематична песен на живота си“, докато учи в Харвард през 2006 г., и често пееше хита от 2002 г. на вечери с отворен микрофон и караоке барове.

„Видях се, честно казано, как ставам голям чрез американския капитализъм и затова историята с Еминем ме заговори“, каза наскоро г-н Рамасвами пред Politico.

„Той е израснал в трейлъри, със самотна майка и той иска да успее... Не съм израснал в трейлър, но също така не съм израснал при същите обстоятелства като повечето от моите връстници в Харвард. Стремях се да постигна това, което направиха много от техните родители. Бих казал, че това някак ми проговори."

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР