Когато нашият любим вече не изпитва предишната любов към нас,

...
Когато нашият любим вече не изпитва предишната любов към нас,
Коментари Харесай

9 типа женско поведение, които мъжете ненавиждат в брака

Когато нашият обичан към този момент не изпитва предходната обич към нас, той не всеки път има смелостта да приказва непосредствено за това. И ние самите не постоянно разбираме какво се случва с нашите усеща. Интуитивно можем да усетим, че връзката върви надолу. Може да не е прекомерно късно да извършите нещо, в случай че в точния момент обърнете внимание на тези предупредителни знаци.

Как да разберете, че фамилните ви връзки вървят стремително надолу, а вие изпадате в някаква взаимозависимост? Ето кои са главните признаци на съзависимите взаимоотношения, съгласно психолозите.

Един от методите да идентифицирате казуса в точния момент е да оцените ролята си във връзката.

В брачния живот дамите могат да поемат следните функции:

·         Победена брачна половинка.

Поведение: тътпи, настройва, не се обича, рационализира, оправдава, трансферира виновността върху себе си

·         Жената майка.

Поведение: възпитава, учи, грижи се, мечтае доста, тя се грижи за всичко, касае се към обичаните хора като към деца

·         Жената жертва.

Поведение: упреква, стоварва цялата отговорност върху него, демонстративно страда, пробва се да управлява всички, неумишлено основава обстановки, от които се опасява.

·         Нещастна болна брачна половинка.

Поведение: постоянно боледува, както душевен, по този начин и соматично и психосоматично.

Използва заболяването си, действителна или мислена, като средство за реализиране на задачата си, показва уязвимост, пораженческо въодушевление.

·         Жена тиранин.
7 навика на дамите, които тотално унищожават усещането за тях
Повечето дами желаят да бъдат и наподобяват като същински дами – елегантни, изискани, стилни и честни. Винаги е прелестно да общуваш...

Поведение: осъжда, упреква, учи, непрекъснато прави оценка, ругае, самосъжалява се, само че се пробва да не го демонстрира даже на близки хора.

·         Съпруга угодничка.

Поведение: грижа, настойничество, угодливост в ущърб на личните си потребности, латентно неодобрение, отвращение и възмущение до ненавист, боязън от отменяне, отрицателна оценка, отрицание.

·         Съпруга-момиче.

Поведение: незрялост, прочувствена взаимозависимост, некадърност за вдишване на отговорност за себе си. Тя не е брачна половинка, а по-скоро щерка. Има потребност от отбрана и постоянно да й се споделя какво да прави.
10 лесни метода да го впечатлите на първата среща
Вие сте на среща и желаете да го впечатлите, макар че възприятието би трябвало да е взаимно и той също би трябвало да се надява да впечатли вас. Н...

·         Подла брачна половинка.

Поведение: унищожава брачна половинка си и други близки посредством косвени обиди, оценки, надълбоко вътрешно отчаяние, меланхолия, предпочитание да се откри виновникът за всичко, да се трансформира в изкупителна жертва, отчаяние, подтиснат яд и боязън.

·         Съпруга-военачалник.

Поведение: предпочитание да ръководи всичко, некадърност за същинска фамилиарност, не може да се отпусне и да излезе от обстановката, непрекъснато следи всички и всичко, дава указания, следи за тяхното осъществяване, подтиснат боязън, педантизъм в общуването, защитно държание.

Ако се разпознаете в някоя от функциите на брачна половинка, добре помислете дали не сте заели неверната житейска позиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР