Когато нашите държавни институции си мълчат в такива случаи, потвърждаваме

...
Когато нашите държавни институции си мълчат в такива случаи, потвърждаваме
Коментари Харесай

Петков иска външно да привика Херо Мустафа за РС Македония

Когато нашите държавни институции си мълчат в такива случаи, удостоверяваме тезата, че не сме страна, а територия, оповестиха АБВ
„ Настояваме външният министър да извика посланика на Съединени американски щати и да реагира доста остро на бруталното вмешателство в нашите вътрешни работи “. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков по време на конференция по отношение на писмата на двама американски сенатори за Република Северна Македония, съобщи Агенция " Фокус ".

„ Когато нашите държавни институции си мълчат в такива случаи, удостоверяваме тезата, че не сме страна, а територия. Трябва да се научим да пазиме националното си достолепие, откакто 10 години сме не запомнили този метод на държание “, сподели още водачът на АБВ.

Румен Петков разяснява и тематиката с договарянията за държавно управление. Той приветства силата и резултатите от някои от съвещанията на работните групи. „ Много човешки настоятелно апелирам участниците в тези съвещания, да приказват между тях, а не на публиката. Хубаво е, когато има неприкритост, хубаво е, когато обществото е част от диалозите “, добави още той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР