Когато наглостта не ти е чужда! Шофьори редовно пренебрегват куп

...
Когато наглостта не ти е чужда! Шофьори редовно пренебрегват куп
Коментари Харесай

Възпитан в тарикатлък: Бял мерцедес паркира върху велоалея, за да не плати Синя зона

Когато наглостта не ти е непозната! Шофьори постоянно подценяват куп правила с паркирането си, с цел да паркират оптимално покрай един от новите първокласни хотели в Пловдив, алармира четец на TrafficNews .

Пред Double Tree by Hilten минава част от веломрежата на града под тепетата. По всички проличава, че това не влиза в работата на тарикатите, които не могат да се преценяват с публичните порядки. За тях няма значение, че откакто паркират по този начин, на велосипедистът ще му се наложи да излезе на пътното платно, което от време на време може да го изложи на риск.

В съответната обстановка можеше да заключим, че за газарите е без значение и санкцията, която ще би трябвало да платят за неправилното си паркиране върху велоалея. Тази версия обаче малко се бие с концепцията, че и двете платна на бул. „ Мария Луиза “, където се намира хотела, попадат в обсега на Синя зона. С други думи паркирането там не неразрешено – то просто се заплаща.

Явно водачът на лъскавото и много скъпо возило е сметнал за по-удобно, наместо да си заплати, да прецака закона и съгражданите си.



TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във или на публицистичната ни поща

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР