Когато на стартовете има фенове, на финала се чувстваш като

...
Когато на стартовете има фенове, на финала се чувстваш като
Коментари Харесай

Алберт Попов: На финала се чувстваш като рок звезда

Когато на стартовете има почитатели, на финала се чувстваш като рок звезда. Това съобщи най-хубавият ни скиор Алберт Попов в първото си телевизионно изявление след повторното си влизане в топ 6 на слалома от Световната купа в Шладминг.

За жал, поради пандемията от ковид край пистата не участват почитатели, а съгласно треньора му Ивайло Борисов това прави самото съревнование по-трудно и по-скучно.

" Много горделив се усещам, задоволен съм от това, което постигнахме с екипа ми. На тази писта (в Шладминг) ми върви. Стигал съм единствено до шестото място, само че мога и по-напред да стигна. Работим в тази посока, с цел да се случи в някой от идващите стартове ", сподели Попов в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

Вече 15 години Попов работи дружно с треньора Ивайло Борисов. Затова го приема като свое семейство. Като дребен алпиецът е правил много дивотии, като разкри, че е бил на косъм да възпламени хижа " Алеко ".

Често е получавал санкции и най-редовно след подготовка Борисов го пращал да бели лук и картофи за наставление.

23-годишният скиор разкри, че около пандемията е преоткрил интереса си към кулинарията и защото се постанова с екипа му да нощуват в жилища, а не в хотели от ограничения за сигурност, постоянно влиза в ролята на готвач, а всичко му се получава от първия път.
btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР