Когато на сегашния Ботев не му върви играта, или както

...
Когато на сегашния Ботев не му върви играта, или както
Коментари Харесай

А Азрудин стяга ли го вече чепикът в Ботев?

Когато на настоящия Ботев не му върви играта, или както беше в понеделник във Варна - въобще я нямаше, треньорът на жълто-черните Азрудин Валентич постоянно намира любопитни пояснения за краха. Тук не става въпрос дали това се дължи на тактиката му, дали на качествата на играчите. Азрудин сподели, че обувките на футболистите им пречели да играят на равнище край морето.

Да ме прости най-позитивният треньор в историята на Ботев, само че повода не са обувките на играчите или пък горещият бриз откъм морето. Причината е, че има нещо сбъркано в Ботев. Цяла пролет господин Валентич обясняваше, че задачата на тима е да остане в групата. Това се случи с помощта на гола на Димитър Рангелов от Славия против Етър за 1:1.

Сега бе направена сякаш надграждаща селекция, само че два мача играта на жълто-черните е отчайваща. Срещу " футболния рокендрол " Пирин нещата се получиха на шанс. Просто противникът беше отчайващо безпринципен и трудноподвижен.

Срещу Черно море Ботев беше още веднъж неувереният и слаб тим, който не знае по какъв начин да превземе противниковата врата. Няма да приказваме за обувките, там е ясно - в случай че има пари, би трябвало да се купят точните, с цел да няма оправдания.

Да си дойдем на думата от понеделник. Ботев беше тотално деградирал отбор. Никой няма рационално пояснение за какво рожденикът Филип Филипов въобще играе в този тим. Очаква се нещо от Раба Рабей, че дори и трети капитан го направиха. Него, завалията, обаче никакъв го няма на терена. Атанас Илиев има едно отиграване на равнище против Пирин и от него стана гол. Иначе таранът е надалеч от формата си, която го направи национал.

Този " морски " Ботев беше ужасно демоде. Азрудин не може да се оправи с играта в отбрана и това е. Дали не схваща, или робува на имена, си е негов проблем, само че откъм гърба нищо не му се получава. Новото попълнение Самюел Супрайен има страхотна визитка, само че още го няма никакъв. Не може състезател с неговия опит да чака на място летяща висока топка от 30-ина метра и състезател на Черно море да му я взима във въздуха, до момента в който той не се отлепя от терена.

Във вакуума на безсилието и Азрудин Валентич се огелпи, само че продължи да пуска протежетата си. Вкара Янсон на промяна в центъра и изтегли Рабей напред да изравнява резултата. Е, няма по какъв начин да му се получи!

В Ботев има и различен проблем. Новият притежател някак нетипично заобикаля срещата с медиите. Нямам концепция каква е повода, само че много въпроси се насъбраха.

А Азрудин да не се тормози доста, той си е индивидът на господин Зингаревич, той си бута фаворизираните играчи на боса, тъй че няма проблем. А за Ботев? Няма проблем, Тошко Неделев ще влезе в игра и ще изтегли и жълто-черните, и Азрудин напред в класирането. Просто без Тошко този качамак на Валентич е блудкав. Дано треньорът има още някой коз в ръкавите си, че другояче единствено неговата позитивност пред камерите не е задоволителна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР