„Когато на ден в България се заразяват над 11 000

...
„Когато на ден в България се заразяват над 11 000
Коментари Харесай

Велислава Дърева: 500 делегати подписали против оставката на Нинова? Никой не видя тази подписка

„ Когато дневно в България се заразяват над 11 000 души, ти да свикаш конгрес и в една зала да стоят толкоз хора часове наред, това е закононарушение “, възмути се тя в.

„ Датата за конгреса беше избрана на 22 януари. От 97-ма година, от 25 години, се знае, че на 22 януари новоизбраният президент встъпва в служба, а ти назначаваш конгрес? Излиза Кристиян Вигенин по една медия и вика, че не се били сетили. Как не сте се сетили? Целта е ясна – да не се отиде, да не бъде поздравен президентът, да я няма Нинова и доближените й “, счита Дърева.

Според нея тъкмо тези обноски и политика на Нинова са лишили доста гласове от Българска социалистическа партия на последните три вота. Дърева акцентира, че водачът на социалистите и доближените й не са декларирали ясна и безапелационна позиция за поддръжка на Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат: „ Това изяде доста гласове и през април, и през юли, и през ноември “.

„ Радев в никакъв случай не е имал какъвто и да е било проблем във връзка с Българска социалистическа партия. Очевидно това отношение идва от личността на Нинова. Не мога да доловя всички душевни придвижвания, само че в края на 2020г. стартира процесът на дистанцията, което беше груба неточност, тъй като в последна сметка членовете и симпатизантите на Българска социалистическа партия не се съобразиха с държанието на Нинова и гласоподаваха за Румен Радев и Илияна Йотова “, добави журналистът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР