Когато на 6 май е загубил жена си при раждането

...
Когато на 6 май е загубил жена си при раждането
Коментари Харесай

Зловещо! Един след друг умират членове от семейството на Домингос, а той не знае защо точно на него

Когато на 6 май е изгубил жена си при раждането на щерка им, американецът Домингос Фрага не предполагал, че това няма да е единствената покруса, която ще му се случи тази тъжна седмица през май.

Съпругата му, Лиз, след цезарово сечение, била трансферирана от една болница в друга, където умряла от огромна загуба на кръв. Домингос и Лиз били женени единствено от пет месеца.

Само пет дни след гибелта на Лиз, на 11 май, умряла и новородената щерка Жулиета, от следствията при раждането. До раждането на брачната половинка си, тя не е имала затруднения по време на бременността. Същата седмица, в деня, когато той се подготвял за погребението на жена си и щерка си, Домингос схванал, че е умряла 42-годишната му сестра, която е болна от рак на шийката на матката.

Освен всичко, горкият американец скоро получил вест, че е изгубил и 91-годишната баба, която умряла от тежък инсулт. Това се е случило два дни преди погребението на сестра му.

Неговият другар Тиаго Перейра повдигнати акция за набиране на средства за подкрепяне на Домингос посредством услугата GoFundMe.

- Трябва да носи голямо прочувствено тегло, а на първо място, тук са и разнообразни разноски, които внезапно би трябвало да се поемат. Той в никакъв случай не би потърсил пари, само че знам, че му трябват. Не можех да го виждам и да не подхващам нещо, споделя Тиаго.

До в този момент са събрани повече от 50 000 $.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР