Когато модерният звук на XXI век срещне личното усещане за

...
Когато модерният звук на XXI век срещне личното усещане за
Коментари Харесай

“Another World - различният музикален проект на Боян и Мария

Когато модерният тон на XXI век срещне персоналното чувство за българския фолклор, резултатът е удивителен! Продуцентът Боян и изпълнителката Мария събират сили и ентусиазъм във видео-сингъла “Another World ”. Аудио-визуално прекарване, съчетаващо авторския взор към българската традиция с плътните бас линии на 2018-та. Това, което откроява този план са употребяваните мелодични похвати и техники, както и текстът на парчето.

Изцяло авторска концепция на Мария, песента пресъздава персоналната й идея по какъв начин би трябвало да звучи националната ария в наши дни. По този метод изпълнителката се стреми “Another World ” да разбуди слушателите, тръгнали по пътя към тези родни обичаи, които ще ги въздигнат над “скролващото ” им всекидневие. Разбирания и традиции, звучащи по-близо от всеки път, посредством и на новаторския прочит на двама грабващи млади актьори.

Неразделна част от “Another World ” е и видеоклипът към песента. Живописните фрагменти от региона на Мелник описват историята на една инцидентна среща сред момче и момиче. Тя се случва по едно и също време както в светлината на днешния ден, по този начин и в духа на високата нравственос и морал на хората от това „ остаряло “ време. Епоха, в която любовта показва същински чистите усеща сред мъж и жена, даващи смисъл на техния свят.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР