Когато млада жена избира партньор, много по-възрастен от нея, тя

...
Когато млада жена избира партньор, много по-възрастен от нея, тя
Коментари Харесай

Секс с по-възрастен мъж: Минуси и плюсове

Когато млада жена избира сътрудник, доста по-възрастен от нея, тя най-често получава някаква психическа изгода от този съюз. В тясна връзка сред мъж и жена обаче половият съставен елемент играе една от главните функции, в случай че не и най-важната. И има плюсове и минуси.
Минусите са:Прочетете още
- Отслабване на потентността

Това може би е най-големият минус на мъжете в по-зряла възраст. За страдание, след 40-тата си годишнина те стартират да усещат липса на тестостерон, чувствителността понижава, ерекцията става нестабилна, еякулацията се забавя.

- Промени в тялото 

В множеството случаи, тялото на 45-50 годишен мъж не може да се съпоставя с това на 25-годишен. Ако той не е Брад Пит, тогава сексуалността може да бъде проблем.

- По-малко пристрастеност  

Всъщност зрелите мъже са по-малко темпераменти от младите. С тях е по-вероятно да имате спокоен секс.

- Пълна отдаденост 
 Ако мъжът към този момент е имал проблеми с потентността, тогава партньорката му ще се нуждае от повече досетливост, с цел да го възбуди и да поддържа ерекцията.
- Склонност към извращения 

Някои мъже са склони да желаят това, което не са получили в своята младост. Ако са в преклонна възраст (и имат пари), тогава е доста евентуално дамата да би трябвало да влиза във всевъзможни облици, с цел да го задоволи.

Разбира се, връзката с по-възрастен мъж има и своите плюсове. Не би трябвало да бъдат нито омаловажавани, нито подценявани.
Ползите са:
- Качество вместо количество 

Ако младият мъж се стреми единствено към бройките в леглото, то по-възрастният доставя доста по-голямо наслаждение. Освен това, съзнавайки, че не стават по-млади, възрастните мъже дават всичко от себе си в секса.

- Богат опит


И тук, както в кариерата, колкото повече опит има един мъж, толкоз по-голяма подготовка може да предложи. И даже да има проблем с ерекцията, има доста секс игри, които той знае по какъв начин да употребява.

- Важни са възприятията на дамата


С придвижване на възрастта мъжете стават по-малко взискателни, подценяват себе си за сметка на прекарванията на партньорката.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР