Когато мислите за страст, вероятно се сещате за искрите“ или

...
Когато мислите за страст, вероятно се сещате за искрите“ или
Коментари Харесай

10 знака, че все още има страст във връзката ви

Когато мислите за пристрастеност, евентуално се сещате за „ искрите “ или „ фойерверките “ при започване на една връзка. Когато непрекъснато сте заети с мисли за колегата си и искате да сте непрестанно с него, това е знак за пристрастеност в една връзка, както и за това, че се влюбвате. Но буйната обич не е единствено за новите връзки.

Партньорите на всеки стадий от връзката могат да се стремят да имат връзки, изпълнена с обич и фамилиарност. Този тип дълбоки взаимоотношения е от значително значение, само че не всеки път се случва.

 двойка обич iStock

Когато приказваме за пристрастеност нямаме поради единствено мощно привличане и " избухливи " прекарвания с половинката в леглото. Да, хубавият и постоянен секс е неизменима част от буйните връзки, само че те не се изчерпват просто с това.

Да имаш пристрастеност във връзката значи най-много и двамата да не спирате да полагате усилия за нея, без значение от какъв брой време сте дружно. Защото любовта е нещо, което умишлено създаваш всеки миг, всеки ден.

Ако имате шанса да имате задоволително пристрастеност във връзката си, ще разпознаете това по следните признаци:
 10 знака, че пристрастеността във връзката ти е към момента жива  10 знака, че пристрастеността във връзката ти е към момента жива  10 знака, че пристрастеността във връзката ти е към момента жива  10 знака, че пристрастеността във връзката ти е към момента жива
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР