Когато Мишел Левенсън се омъжи за Матю Левенсън на 20

...
Когато Мишел Левенсън се омъжи за Матю Левенсън на 20
Коментари Харесай

Предварително записаната реч на прислужницата става вирусна, след като тя не може да присъства на сватбата на най-добрата си приятелка

Когато Мишел Левенсън се омъжи за Матю Левенсън на 20 януари в Атина, Джорджия, нейният най-хубав другар и прислужница, Али Лотман, видимо отсъстваше.

Двойката най-хубави другари са неразделни от тридесет години и Лотман би се радвала да участва на огромния ден на нейния другар, в случай че не беше фактът, че преди малко беше станала майка на красиво момиченце преди няколко дни. „ Нашето другарство значи всичко за нас и беше в действителност мъчно да знам, че не мога да бъда там, тъй като преди малко бях родила “, показа Лотман с публиката през представител по време на сватбата.

Въпреки че физически не можеше да бъде там, 30-годишната жена откри метод да накара наличието й да се усети. Тя записа трогателно известие, което беше пуснато на рецепцията.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Ужасната пукотевица в офиса беше целеустремено ликвидиране на ирански еврейски ортодонт от „ неудовлетворен “ пациент

„ Написах това тирада в 3 сутринта по време на промяна на памперси, в нощта преди сватбата й “, сподели Лотма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР