Когато между двама души има химия, най-логичното е те да

...
Когато между двама души има химия, най-логичното е те да
Коментари Харесай

Когато сексът ни прави слепи

Когато сред двама души има химия, най-логичното е те да се отдадат на нея. Но когато връзката е в самото си начало, а хормоните вземат връх, това може да ни изиграе неприятна смешка. Защото интимността ни прави толкоз слепи, колкото и любовта.

Сексът е един от най-красивите способи да изразим страст. Той кара доста хора да изневеряват и лъжат, а други стават изцяло слепи за истината, която стои пред тях. Така е изцяло допустимо да не видим значимите червени знамена в новия си сътрудник , заслепени от пристрастяващите прекарвания в леглото.

Ето няколко аргументи, поради които е добре да не избързваме със половите контакти , когато сме при започване на нова връзка.
 Снимка 455105

Страстта ни превзема

Ако още от началото се отдадем на палавите мисли и на превръщането им в дейности, си сътворяваме една сладникава действителност, която евентуално много се разграничава от действителността. И по този начин започваме да виждаме единствено позитивите, за сметка на негативите на индивида до нас.

Химията си споделя думата

По време на секс се отделят хормонът допамин, който е невротрансмитер, виновен за възприятието на наслаждение. Благодарение на него, физическата непосредственост се трансформира в прочувствена обвързаност.
 Снимка 455106

Но тук още веднъж разсъдъкът няма думата. Така може да попаднем в клопката на илюзията, че имаме мощна връзка с даден човек, като в действителност единственото, което ни свързва, са интимните контакти.
 Веганите, безмесното хранене и по какъв начин се отразява на половите умения на мъжете
По-добри ли са в секса веганите

Връзката сред месото и представянето в леглото

Секс за помиряване

Гледали сме доста сходни подиуми по филмите, само че в действителния живот е по-добре да заобикаляме сходен сюжет. Палавите занимания може да ни накарат бързо да забравим защо сме си крещели допреди малко, само че повода за абсурда си остава някъде там, до момента в който не излезе още веднъж на дневен ред. И сексът несъмнено не е решение на проблемите, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР