Когато Майк Тайсън обяви несъстоятелност през 2003 г., той беше

...
Когато Майк Тайсън обяви несъстоятелност през 2003 г., той беше
Коментари Харесай

Екстравагантното имение на Тайсън, което остава на пазара над десетилетие и се продава на безценица

Когато Майк Тайсън разгласи неплатежоспособност през 2003 година, той беше заставен да продава имущество. Заради задължения в размер на 17 милиона английски лири, той трябваше да жертва просторния си дом в Кънектикът, написа The Sun.

Рапърът 50 Cent купи парцелът за 3,3 милиона английски лири още същата година. Когато артистът купи къщата от Тайсън, бе регистриран връх за най-скъпия дом, продаван в миналото в региона на Фармингтън в щата Юта.

С течение на годините обаче парцелът бързо понижи цената си - най-много поради настоящите разноски, за които 50 Cent твърди. По думите му поддръжката е му коствала към 50 000 английски лири на месец. Това не е изненадващо, имайки поради 52-те стаи, в това число 21 спални, както и нощен клуб.

По-късно имението излиза на пазара и не можеше да бъде продадено в продължение на 12 години. Цената му стартира от 14 милиона паунда, преди да бъде дефинитивно продадено предходната година за едвам 2,3 милиона паунда, което е 84% спад в цената.

" Просто е прекомерно огромно за пазара ", разяснява сътрудникът по недвижими парцели Джонатан Милър пред Realtor.com.

В последна сметка парцелът беше платен съвсем на безценица от американския предприемач Кейси Аскар, който има няколко бизнеса за бързо хранене.

Имението е с повърхност от 50 000 квадратни метра, има 25 бани, закрит басейн и хидромасажна вана, закрит корт, звукозаписно студио, а декорът е обилен като самия парцел.

Имотът разполага още с открити и закрити баскетболни стадиони. Има стая с билярдни маси и друга игрална зала за игра на покер. В непосредствена непосредственост до откритото баскетболно игрище има езерце и къща за посетители.

Най-голямата спалня в дома разполага с живописна панорама към градинския пейзаж.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР